Ποιες είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες τηλεοπτικές ηθοποιοί (και το αξίζουν;)

H Sofia Vergara στη κορυφή της λίστας; Η ομορφιά όντως πληρώνεται...
Sofia Vergara Highest Paid Actress



Για άλλη μια χρονιά το Forbes κυκλοφόρησε τη λίστα με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς της αμερικανικής τηλεόρασης και για άλλη μια χρονιά στη κορυφή της λίστας βρίσκεται η Sofia Vergara. Και περίμενε να μάθεις πόσα βγάζει.

 

Σύμφωνα με το Forbes λοιπόν από τον Ιούνιο του 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2014 η κολομβιανή ηθοποιός μάζεψε 37 εκατομμύρια δολλάρια! Σ’ αυτά συνυπολογίζεται η αμοιβή της για το Modern Family, όπου παίρνει $325,000 ανά επεισόδιο, αλλά και χρήματα από τις διαφημιστικές της συμφωνίες και τη δική της εταιρία management. Κι εσύ που νόμιζες ότι τον ρόλο της χαζής σεξοβόμβας στο Modern Family τον παίζει από γνώση.

Mariska Hargitay

Δεύτερη στη λίστα, και μια διαφορά στήθους Vergara και όχι κοινής θνητής, έρχεται αναμενόμενα η Mariska Hargitay του Law & Order: SVU. Σε περίπτωση που το έχεις χάσει, η σειρά συνεχίζεται για 16η σεζόν (είναι η πιο παλιά σειρά της βραδινής ώρας), πέρσι αύξησε και πάλι τη τηλεθέαση της και αποτελεί ένα από τα σίγουρα χαρτιά της αμερικανικής τηλεόρασης. Σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνη γι’ αυτό είναι η Hargitay, η οποία παίρνει $450,000 για κάθε επεισόδιο.

Kaley Cuoco-Sweeting

Τρίτη έρχεται η Kaley Cuoco- Sweeting, που εσύ τη ξέρεις ως Penny, Penny, Penny από το The Big Bang Theory. Η Cuoco αναμένεται να ανέβει στη λίστα του χρόνου, αφού μόλις ανανέωσε τη συμφωνία της με τη σειρά και πλέον θα παίρνει 1εκ. δολλάρια ανά επεισόδιο.

Ellen Pompeo

Από τη λίστα τηλεοπτικά αυτές που το αξίζουν περισσότερο είναι η Hargitay, που αν αποφασίσει να αποχωρήσει από το Law & Order θα κλείσει η αμερικανική τηλεόραση για μια ημέρα και η Ellen Pompeo, η Grey του Grey’s Anatomy. Όχι, μόνο έχει δική της σειρά, αλλά ύστερα από 10 χρόνια του Grey’s Anatomy συνεχίζει και είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές σε επίπεδο τηλεθέασης γενικά και η πιο επιτυχημένη για το δίκτυο ABC συγκεκριμένα.  Αυτές οι δυο είναι που φέρνουν τα λεφτά στις σειρές τους,  σε αντίθεση με τις υπόλοιπες, που κερδίζουν τη θέση τους στη λίστα και από επιπλέον συμφωνίες.

Sofia Vergara at the Emmys

Η λίστα πάει ως εξής:

  1. Sofia Vergara (Modern Family): 37 εκ.
  2. Mariska Hargitay (Law & Order: SVU): 13εκ.
  3. Kaley Cuoco-Sweeting (The Big Bang Theory): 11. Εκ
  4. Julianna Margulies (The Good Wife): 10εκ.
  5. Ellen Pompeo (Grey’s Anatomy): 10εκ.
  6. Cobie Smulders (How I Met Your Mother): 10εκ.
  7. Alyson Hannigan (How I Met Your Mother): 9,5 εκ.
  8. Amy Poehler (Parks and Recreation): 7εκ.
  9. Mindy Kaling (The Mindy Project): 6,7εκ.
  10. Kerry Washington (Scandal): 6εκ.