American Horror Story: Freak Show το πρώτο επίσημο trailer αποκαλύπτει όλα τα φρικιά

Οι δημιουργοί μας υπόσχονται ότι η τελευταία σεζόν της Jessica Lange στη σειρά θα είναι και η καλύτερη. Σε λίγες ημέρες θα μάθουμε αν έχουν δίκιο.
American Horror Story: Freakshow promo



Έχει μείνει λίγο ακόμα μέχρι να ξεκινήσει η 4η σεζόν του American Horror Story, με τίτλο Freak Show, όμως το πρώτο trailer μόλις κυκλοφόρησε και αποκαλύπτει όλα τα φρικιά του τσίρκου. Έχουμε ήδη μερικά αγαπημένα.

Για όσους δε το γνωρίζουν, η σειρά προέρχεται από τους δημιουργούς του Glee, Ryan Murphy και Brad Falchuk. Αυτό από μόνο του είναι εντυπωσιακό και ταυτόχρονα δικαιολογεί το θέμα της νέας σεζόν. Η νέα ιστορία διαδραματίζεται στη Φλώριντα το 1952 και παρουσιάζει μια ομάδα φρικιών ενός τσίρκου τη στιγμή που εμφανίζεται μια σκοτεινή οντότητα, κατά τη διάρκεια μια εποχής όπου το καρναβάλι στην Αμερική αρχίζει να πεθαίνει. Αρκετά κοντά στο Glee και την ομάδα των απροσάρμοστων λυκειόπαιδων που προσπαθούν να σώσουν το Glee club από τη σκοτεινή, αλλά τουλάχιστον διασκεδαστική Sue Sylvester, δε νομίζετε;

Όπως έχει ανακοινωθεί, η 4η είναι η τελευταία σεζόν της Jessica Lange στη σειρά, η οποία υποδύεται τη γερμανίδα υπεύθυνη του τσίρκου, ενώ επιστρέφουν  οι Kathy Bates, Emma Roberts και Angela Bassett που έπαιξαν πέρσι πρώτη φορά στο AHS. Και φυσικά η αγαπημένη όλων των AHS fans, Sarah Paulson, η οποία φέτος υποδύεται μια δικέφαλη κυρία.  Όλα αυτά στις 8 Οκτωβρίου.