Homeland trailer: νέα σεζόν, νέοι χαρακτήρες, ίδια ιστορία

Η 4η σεζόν ξεκίνησε μόλις και η Carrie αντιμετωπίζει νέα προβλήματα. Δείτε το trailer και ανακαλύψτετι έρχεται στα νέα επεισόδια.
Homeland Season 4



Και δε το λέμε με τη κακή έννοια. Το νέο trailer για τη 4η σεζόν του Homeland αποκαλύπτει αρκετά στοιχεία για τα καινούρια επεισόδια και μας κάνει να ελπίζουμε ότι η σειρά παίρνει και πάλι τη σωστή κατεύθυνση.

Όσοι δεν έχετε δει ακόμη τη 3η σεζόν, καλύτερα να σταματήσετε να διαβάζετε. Οι υπόλοιποι σίγουρα αναρωτιέστε τι θα συμβεί μετά το θάνατο του Brody. Μην ανησυχείτε, καθώς εξ αρχής η σειρά δημιουργήθηκε για την Carrie και σκοπός ήταν να αποχωρήσει ο Brody από τη πρώτη σεζόν. Το οποίο σημαίνει ότι για μια φορά, οι δημιουργοί ήταν προετοιμασμένοι και είχαν σχεδιάσει την επόμενη μέρα.

Η οποία βρίσκει την Carrie στο Πακιστάν, τη CIA να τρέχει να μαζέψει κι άλλα λάθη, τον πράκτορα Peter Quinn να εξακολουθεί να είναι φίλος και σύμμαχος της Carrie, τον Saul να επιστρέφει αν και είχε αποχωρήσει από την Υπηρεσία και τον Corey Stoll (των House of Cards & The Strain) να είναι ο κεντρικός ήρωας του γνωστού παιχνιδιού «είναι ή δεν είναι διπλός πράκτορας;» και φυσικά τη Carrie μητέρα. Αυτό το τελευταίο είναι το πιο τρομακτικό απ’ όλα.

Μένει να περιμένουμε μέχρι το διπλό επεισόδιο της πρεμιέρας στις 5 Οκτωβρίου, για να μάθουμε τη συνέχεια.