Οι εμφανίσεις που λατρέψαμε στα EMMYS

Οι εμφανίσεις που λατρέψαμε στα EMMYS - Κεντρική Εικόνα



Μακριά φορέματα με ουρά, μίντι φούστες με πινελιές από δαντέλα, λεπτομέρειες από τούλι και απλές κομψές γραμμές ήταν μερικές από τις αγαπημένες μας τουαλέτες των φετινών Βραβείων EMMY. Ποιες ήταν αυτές που μας έκαναν να αναφωνήσουμε από θαυμασμό με την εμφάνιση τους στο κόκκινο χαλί;

Lizzy Caplan

Ο έρωτας μας για την Lizzy του Masters of Sex, δικαιώνεται αφού μας άφησε με το στόμα ανοιχτό όταν αντικρίσαμε την υπέροχη πλάτη του Donna Karan Atelier φορέματος της, το οποίο αγκαλιάζει της καμπύλες της και καταλήγει σε μία δίχρωμη ασπρόμαυρη ουρά. Η Caplan ολοκλήρωσε το σύνολο με Neil Lane κοσμήματα, Brian Atwood heels και μία διακριτική Judith Leiber clutch τσάντα.

Michelle Dockery

Δεν νομίζουμε να έχουμε δει ποτέ κακοντυμένη την Michelle Dockery, η πρωταγωνίστρια του Downton Abbey έκανε μία από τις πιο πολύχρωμες εμφανίσεις και ήταν για ακόμα μια φορά υπέρκομψη με ένα Rossie Assoulin φόρεμα και διακριτικά Anna Khouri σκουλαρίκια και μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις.

 

January Jones

Μία απ τις κόκκινες εμφανίσεις της βραδιάς η January Jones του Mad Men, έδωσε την early 60s αισθητική της σειράς στην εμφάνιση της και μας κέρδισε με το Pradal Gurung φόρεμα της συνδυασμένο με Jack Vartanian σκουλαρίκια και υπέροχα Christian Louboutin heels.

 

Lena Dunham

Νομίζουμε ότι η Lena των Girls, βρήκε το στυλ που της ταιριάζει καλύτερα, λατρεύουμε το καινούριο χρώμα μαλλιών και το πώς κατάφερε να συνδυάσει ένα απλό μεταξένιο πουκάμισο με μία τούλινη φούστα Giambattista Valli, κάνοντας το look να δείχνει νεανικό  και δροσερό. Όπως έγραψε και η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο instagram, μετά το τέλος της βραδιάς «ευχαριστώ τον Giambattista Valli για το φόρεμα των ονείρων μου»

 

Sarah Paulson

Η αλήθεια είναι ότι λίγες γυναίκες μπορούν να καταφέρουν θεατρικές εμφανίσεις στο κόκκινο χωρίς να φαίνονται υπερβολικές και η καλή μάγισσα του American Horror Story, Sarah Paulson, είναι μία από αυτές. Το Armani Prive φόρεμα που διάλεξε γεμάτο πουά τούλι ήταν ένα από τα αγαπημένα μας της βραδιάς.

 

Claire Danes

Άλλο ένα κόκκινο φόρεμα με εντυπωσιακή πλάτη, δαντέλα και τούλι για την Claire Danes του Homeland. Η Danes συνδύασε το Givenchy Haute Couture φόρεμα της με Givenchy παπούτσια και Lorraine Schwartz κοσμήματα.

 

Melissa McCarthy

Η πρωταγωνίστρια του Mike and Molly επέλεξε ένα κλασικό μαύρο Marchesa custom φόρεμα με full skirt και εμείς την λατρέψαμε όχι μόνο επειδή είναι μία εξαιρετική ηθοποιός αλλά και γιατί όλες θα θέλαμε μία τέτοια τούλινη φούστα στην ντουλάπα μας.

 

Julia Roberts

To mini φόρεμα της βραδιάς από την Julia Roberts η οποία εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα υπέροχο Elie Saab Couture φόρεμα με κεντημένες πέρλες, συνδυασμένο με Christian Louboutin heels και Wifredo Rosado σκουλαρίκια.