Ποιες σειρές πρέπει να γνωρίζεις αν θες να του κρατάς παρέα

Μπορεί να μην το πιστεύεις, αλλά σχέσεις χαλάνε επειδή δε βλέπετε τις ίδιες σειρές. Για να μη σου συμβεί το ίδιο, προετοιμάσου. Μάθε ποιες σειρές θα δει και κανόνισε να τις βλέπετε μαζί. Δεν είναι αστεία πράγματα αυτά.
Arrow Season 3



Ακριβώς όπως εσύ θες να βλέπεις Revenge και Scandal και να μην τον ακούς δίπλα σου να αναστενάζει και να βαρυγκομά, έτσι κι εσύ πρέπει να προετοιμαστείς για να δεις τις σειρές που εκείνος περιμένει πως και πως. Κράτα σημειώσεις και προετοιμάσου για πολύ περιπέτεια. Εντάξει, δεν είναι και ποδόσφαιρο.

 

Z Nation

Ναι, είναι μια ακόμη σειρά με ζόμπι, πολύ αίμα και πολλούς σκοτωμούς. Δεν είναι Walking Dead για να μπορείς να χαζεύεις τον Daryl, θα το παραδεχτώ. Ξεκίνησε μόλις όμως και υπάρχει κόσμος που ήδη αναρωτιέται πως γίνεται και επιβίωσε εκείνος ο κρατούμενος από τόσα δαγκώματα ζόμπι.

 

Gotham

Η σειρά έχει να κάνει με τον κόσμο του Batman, οπότε προετοιμάσου για επικό κόλλημα του. Δεν θα δεις πουθενά τον άνθρωπο νυχτερίδα, οπότε μην φωνάξεις πότε βγαίνει ο Batman. Κι αυτό γιατί στη νέα σειρά θα δούμε τον Επιθεωρητή Gordon στα πρώτα του βήματα στην Αστυνομία του Gotham, τον Bruce Wayne  μικρό, ακριβώς την περίοδο που πέθαναν οι γονείς του, και πολλούς γνωστούς κακούς, όπως ο Γρίφος και η Catwoman στα πρώτα βήματα τους.

 

Sleepy Hollow

Είναι η δεύτερη χρονιά που παίζεται η σειρά και πιθανόν να έχει μπει ήδη στη λίστα του. Πρόκειται για μια «μπασταρδεμένη» εκδοχή του Ακέφαλου Καβαλάρη ,όπου τόσο αυτός όσο και ο Icabod Crane επιστρέφουν στη σύγχρονη εποχή στη κωμόπολη Sleepy Hollow. O Καβαλάρης είναι το πρώτο σημάδι επικείμενης καταστροφής και ο Crane προσπαθεί να τον σταματήσει. Θα την χαρείς βέβαια τη σειρά, ειδικά όταν θα ακούς έξυπνες ατάκες για τη σύγκριση της καθημερινής ζωής με την εποχή του Crane.

 

 

The Blacklist

Ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία της περσινής χρονιάς και ακούγεται όλο και περισσότερο και στα μέρη μας. Είναι κατασκοπευτική, έχει  FBI, έχει κεντρικό χαρακτήρα με άποψη και ύφος, έχει πολλή δράση, άστα κατεστραμένη είσαι. Η σειρά ξεκινάει με τον εγκληματία και καταζητούμενο για δεκαετίες από το FBI, Reddington να παραδίδεται στην Υπηρεσία και να υπόσχεται ότι θα τους βοηθήσει να πιάσουν τους μεγαλύτερους κακοποιούς του κόσμου με μια προϋπόθεση: να μιλάει μόνο με τη νέα πράκτορα Elizabeth Keene. Ύστερα ξεκινούν οι συνωμοσίες και τα μυστήρια και κυρίως η βασική ερώτηση της σειράς: ποια η σχέση του Red με τη Liz;

 

 

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

Έχεις παρατηρήσει μήπως τα τελευταία χρόνια που όλο και περισσότερες ταινίες με υπερήρωες βγαίνουν στους κινηματογράφους; Κάτι Hulk, Iron Man, Captain America και Avengers; Ε αυτή η μανία πέρασε και στη τηλεόραση. Το Agents είναι η σειρά της Marvel, η οποία δείχνει την υπηρεσία S.H.I.E.L.D. και πως οι πράκτορες της σταματούν απειλές παγκοσμίως, ανάμεσα τους και υπερφυσικές. Το πιο ενδιαφέρον βέβαια στη σειρά είναι ότι η ιστορία συνεχώς συνδέεται με ό,τι συμβαίνει κινηματογραφικά.

 

 

Brooklyn Nine-Nine

Και κωμωδία στη λίστα μας και μάλιστα η καλύτερη νέα κωμική σειρά της περσινής σεζόν. Πρωταγωνιστεί ο Andy Samberg, ο κύριος από το Saturday Night Live και πρόκειται για μια ακόμη κωμωδία εργασιακού χώρου. Αυτά είναι τα βασικότερα που πρέπει να γνωρίζεις. Τα υπόλοιπα θα τα απολαύσεις βλέποντας τα επεισόδια. Ο δεύτερος κύκλος μόλις ξεκίνησε.

 

 

The Flash

Ο γνωστός. Ναι, κι άλλος υπερήρωας. Το θετικό είναι ότι πρόκειται για σειρά του The CW, του δικτύου που στοχεύει νεανικό κοινό, οπότε σίγουρα έχει και ζευγαροιστορία μέσα. Πρόκειται για πολύ ελεύθερο remake της σειράς των 80s, The Flash που βρίσκει τον Barry Allen να αποκτά υπερβολική ταχύτητα ύστερα από κάποιο ατύχημα στο εργαστήριο του.

 

 

Arrow

Αυτό παίζει ήδη 2 χρόνια, οπότε μπορεί να το έχεις ακούσει. Ο Arrow είναι ο εκατομμυριούχος Oliver Queen ο οποίος ύστερα από ένα ναυάγιο μένει για πέντε χρόνια σ’ ένα εγκαταλελειμένο νησί και όταν επιστρέφει στη πόλη του, τη Starling City, φοράει μια κουκούλα, παίρνει ένα τόξο και γίνεται μασκοφόρος εκδικητής. Ο επονομαζόμενος και Arrow.  Σε περίπτωση που σου έλειπαν οι υπερήρωες.

 

 

Grimm

Είναι η ανδρική (και χειρότερη θα πω εδώ) εκδοχή του Once Upon a Time. Βγήκαν την ίδια χρονιά και τα δυο αφορούν σε παραμύθια που ζουν στη πραγματικότητα. Η διαφορά με το Grimm είναι ότι προσπαθεί να φανεί πιο σκοτεινό, αλλά η λογική της αστυνομικής υπερφυσικής σειράς με αυτοτελή επεισόδια πιθανόν θα σ’ εκνευρίσει.

 

 

Constantine

Θυμάσαι τη ταινία με τον Keanu Reeves, όπου έπαιζε έναν τύπο που έβλεπε τους δαίμονες που κυκλοφορούν στη Γη και ήταν ο μοναδικός που μπορούσε να σταματήσει την έλευση του Σατανά στον κόσμο μας; Ε, αυτό αλλά σε σειρά. Έχουμε ελπίδες γι’ αυτό. Μπορεί να γίνει unisex.