Οι stylish καμπύλες της Mindy Kaling

Η πολυτάλαντη Mindy αδιαφορεί για τα πρότυπα ομορφιάς του Hollywood και εμείς την αγαπάμε ακόμα περισσότερο
Οι stylish καμπύλες της Mindy Kaling - Κεντρική Εικόνα



Ένα από τα πιο αναμενόμενα εξώφυλλά της σεζόν ήταν αυτό της  Mindy Kaling στο περιοδικό Flare. Εκτός από  μία εξαιρετική ηθοποιός, παραγωγός και συγγραφέας –βλ. The Office, The Mindy Project- η Mindy είναι το κορίτσι που όλες θα θέλαμε για κολλητή, αδερφή, συνάδελφο, αφεντικό. Το κορίτσι το οποίο είναι αφιερωμένο στη δουλεία του και στην επαγγελματική του επιτυχία, ενώ ταυτόχρονα η τέλεια παρέα για να μιλήσετε για αγόρια, φαγητό και ρούχα.. ωωω…ρούχα, η Mindy λατρεύει τα ρούχα.

της Αθηνάς Κουτρομάνου

Αυτό που την κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή –γιατί ναι, μπορείς να την αγαπήσεις ακόμα περισσότερο- είναι το γεγονός ότι δεν φοβάται να δείξει την καμπύλες της, προσαρμόζει την μόδα στο δικό της σώμα, είναι ένα κορίτσι σαν και εμάς, με περιττά κιλά, με τις ίδιες ανησυχίες για το σώμα της και με την ίδια προσπάθεια να το αγαπήσει. Η Mindy διαλέγει φορέματα με pencil εφαρμογή που αγκαλιάζουν τις καμπύλες της και δίνει έμφαση στα αξεσουάρ όπως τα μεγάλα σκουλαρίκια.

Μπορεί το Hollywood να πιστεύει ότι έχει κάνει βήματα όσον αφορά τα πρότυπα ομορφιάς, συμπεριλαμβάνοντας μοντέλα ή είδωλα της μόδας τα οποία δεν ανήκουν πλέον στα size zero, αλλά όπως φάνηκε και στο εξώφυλλο της Vogue με πρωταγωνίστρια την Lena Dunham, ένα κοντινό πλάνο στο πρόσωπο, δεν αποδεικνύει ότι αποδέχεσαι ότι η καθημερινή γυναίκα έχει καμπύλες, κοιλίτσα και κυτταρίτιδα. Η Kaling με το ολόσωμο εξώφυλλο της κατάφερε να αποδείξει ότι οι ματαιοδοξίες του Hollywood δεν την τρομοκρατούν και ότι στόχος δεν είναι χάσει κιλά αλλά να είναι υγιείς και να καταφέρει να αγαπήσει το σώμα της όπως του αξίζει. Μιλάει για φεμινισμό, για διακρίσεις αλλά ότι και να πει το λέει με τον δικό της γυναικείο τρόπο, βάζοντας το χιούμορ της μπροστά σε κάθε συζήτηση, αποδεικνύοντας ότι, ναι, οι έξυπνες κοπέλες με χιούμορ μπορούν να έχουν τα πάντα ή έστω να καταφέρουν να τα κερδίσουν.