Το teen είδωλο Kiernan Shipka και πως να ντυθείς στην εφηβεία

Τα teen είδωλα του Hollywood μας μαθαίνουν για μόδα και εμείς υποκλινόμαστε στο ταλέντο τους
Το teen είδωλο Kiernan Shipka και πως να ντυθείς στην εφηβεία



Έχουμε διαβάσει αμέτρητα άρθρα για τα teen idols του Hollywood και τις στιλιστικές τους επιλογές. Προσωπικά δεν το βρίσκω παράξενο ότι οι 15χρονες celebrities λατρεύουν τη μόδα, ασχολούνται με αυτή και κυρίως την προσαρμόζουν πάνω τους καλύτερα –τις πιο πολλές φορές- από τις αντίστοιχες 30 something συναδέλφους τους. Αν σκεφτείς ότι ακόμα και σήμερα προσκυνώ το συγγραφικό ταλέντο της Tavi Gevinson, η οποία άρχισε να γράφει για μόδα, σαν επαγγελματίας δημοσιογράφος, από τα 12 της χρόνια, όπως και την φίλη της Petra Collins, η οποία στα 15 της θεωρούνταν καλλιτέχνης φωτογράφος με πορτφόλιο που θα ζήλευαν πολλοί μεγαλύτεροι της.

της Αθηνάς Κουτρομάνου

Κορίτσια όπως η Elle Fanning, η Chloe Moretz και η  Hailee Steinfeld, μπορεί να έχουν κατηγορηθεί κατά καιρούς για τις «μεγαλίστικες» επιλογές στις στιλιστικές τους εμφανίσεις αλλά πριν τις κατηγορήσεις σκέψου πως ήσουν και εσύ στη ηλικία τους, πως πάλευες με τα συναισθήματα της εφηβείας σου, πόσο ήθελες να μεγαλώσεις γρήγορα, πόσο απεγνωσμένη ήσουν να ανακαλύψεις τι σου ταιριάζει, ποια είσαι και τι σου αρέσει. Είναι κορίτσια στην εφηβεία που λατρεύουν τη μόδα και μας κάνουν να χαζεύουμε τις street style φωτογραφίες τους στο Pinterest για ώρες.

Η νέα προσθήκη στις μικρές starlets δεν είναι άλλη από την μικρή κόρη του Dan Draper του «Mad Men». Η μικρή  Kiernan Shipka μεγάλωσε και όπως κάθε άλλη έφηβη του Ηollywood λατρεύει τη μόδα. Η Kiernan μας κάνει να την ξεχωρίζουμε όχι μόνο για τις επίσημες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί αλλά και για τις καθημερινές στιλιστικές τις επιλογές. Στο κόκκινο χαλί θα την δεις να διαλέγει νεανικά φορέματα σε παστέλ χρώματα, χωρίς έντονο μακιγιάζ, ενώ συνδυάζει τις τουαλέτες της είτε με απλά mid heels, είτε με απλά sneakers.  Η Kiernan κάνει βόλτα με τις φίλες της, πάει στα γυρίσματα ή για ψώνια φορώντας φλοράλ φουστίτσες με ankle boots, σορτσάκια και μαρινιέρες, σκαρπίνια, jean με sneakers και άνετα denim jackets. Δίνει σε κάθε look αέρα ενώ αποφεύγει το έντονο μακιγιάζ και το στάιλινγκ στα μαλλιά, άλλωστε στην ηλικία της δεν έχει ανάγκη κανένα από τα δύο.