O αιματοβαμένος Clive Owen στη νέα σειρά του Steven Soderbergh

Tο πρώτο teaser μας έδωσε να καταλάβουμε πολύ καλά τι να περιμένουμε. Από τη μουσική, μέχρι και τις εικόνες το teaser μου «μυρίζει» τόσο πολύ ατμόσφαιρα American Horror Story Assylum, που μου δημιούργησε την ανάγκη να ξαναδώ τα επεισόδια.
O αιματοβαμένος Clive Owen στη νέα σειρά του Steven Soderbergh - Κεντρική Εικόνα



Ναι, καλά διάβασες. Και ο Steven Soderbergh σκηνοθετεί σειρά για τη μικρή οθόνη. Φαίνεται ότι όσοι σκηνοθέτες και ηθοποιοί έχασαν τη δύναμη τους ή κουράστηκαν από τους μηχανισμούς του Hollywood κατευθύνονται στη μικρή οθόνη.

Η σειρά ονομάζεται «The Knick»  και βρίσκει τον πρωταγωνιστή, Clive Owen, να υποδύεται έναν από τους γιατρούς του Νοσοκομείου Knickerbocker το 1900 να «πιέζουν τα όρια της ιατρικής σε μια εποχή υψηλής θνησιμότητας, χωρίς αντιβιοτικά». O Soderbergh θα σκηνοθετήσει όλα τα επεισόδια της 1ης σεζόν, κάτι που δε συνηθίζεται στη τηλεόραση, αλλά πρόσφατα είδαμε με το True Detective.  

Και μπορεί να μη δούμε τη σειρά μέχρι το καλοκαίρι, αλλά το πρώτο teaser μας έδωσε να καταλάβουμε πολύ καλά τι να περιμένουμε. Από τη μουσική, μέχρι και τις εικόνες το teaser μου «μυρίζει» τόσο πολύ ατμόσφαιρα American Horror Story Assylum, που μου δημιούργησε την ανάγκη να ξαναδώ τα επεισόδια. 

Ευτυχία Μισαηλίδου