Παντρεύεσαι; Σου βρήκαμε τα καλύτερα νυφικά παπούτσια!

Είσαι έτοιμη για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου; Ψάχνεις για νυφικό παπούτσι και έχεις αγχωθεί; Όχι πια! Σου έχουμε τις καλύτερες προτάσεις για να είσαι μια.... κούκλα!
Παντρεύεσαι; Σου βρήκαμε τα καλύτερα νυφικά παπούτσια!



Ακόμα κι αν ξεπέρασες το δύσκολο έργο της επιλογής του νυφικού, έχεις ακόμα ένα κεφάλαιο να εξερευνήσεις: τα νυφικά παπούτσια!  Τώρα θα μου πεις, εδώ είναι δύσκολο να διαλέξεις παπούτσια για να βγεις το βράδυ, θα μπορέσεις να διαλέξεις για τη σημαντικότερη μέρα της ζωής σου; Ναι με υπομονή και ηρεμία όλα γίνονται! 

Θα πρέπει βέβαια να ξέρεις πως το νυφικό παπούτσι πρέπει να ταιριάζει με το στυλ του νυφικού σου απόλυτα, ενώ θα πρέπει να είναι άνετο ώστε να μην υποφέρεις από την ορθοστασία και το χορό! Ένα από τα συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι νύφες είναι να αγοράζουν το νυφικό και να μην έχουν υπολογίσει το ύψος του τακουνιού. Το καλύτερο λοιπόν που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις το παπούτσι όταν θα προβάρεις το νυφικό ώστε να είσαι σίγουρη για το ύψος και το χρώμα.

Είτε επιλέξεις σανδάλι, peep toe, mule, πλατφόρμα, γόβα στιλέτο, πέδιλο ή μποτάκι, θα πρέπει να είναι λειτουργικό, ώστε να μπορέσεις να το φορέσεις ξανά και να μην το φάει η ντουλάπα μετά το γάμο! Έτσι, θα το ευχαριστηθείς περισσότερο και δεν θα ξοδέψεις μια περιουσία για ένα ζευγάρι παπούτσια που θα τα φορέσεις μόνο μια φορά. Επομένως, ξεκίνα πρώτα από καταλόγους και online καταστήματα επειδή συνήθως οι τιμές είναι πιο χαμηλές και όταν κατασταλάξεις περίπου στο στυλ, το χρώμα και το σχέδιο... βγες βόλτα στα μαγαζιά!