To αμαρτωλό παρελθόν της Amanda Bynes

Μπορεί η Amanda Bynes να θεωρείται σαν ένα από τα... χρυσά κορίτσια της γενιάς της, ωστόσο τα κολλεγιακά της χρόνια δεν ήταν και τα πιο αθώα!
To αμαρτωλό παρελθόν της Amanda Bynes - Κεντρική Εικόνα



Αυτό υποστηρίζουν συμμαθήτριες της 28χρονης πλέον, ηθοποιού και σχεδιάστριας μόδας, σχολιάζοντας πως η Amanda είχε την συνήθεια να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και όχι μόνο...

“Η Αmanda διαρκώς έκανε κοπάνες, αλλά ακόμη και όταν ερχόταν ήταν 'φτιαγμένη' και δεν έκανε καμία προσπάθεια να το κρύψει. Γελούσε δυνατά μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος”, αποκάλυψε η συμφοιτήτρια της στο Fashion Institute of Design, Rachel Loritz.

Η πολυτάλαντη Amanda (καθώς εκτός από σχεδιάστρια μόδας είναι τραγουδίστρια και ηθοποιός), το 2013 είχε οδηγεί στη δικαιοσύνη επειδή έβαλε φωτιά σε... κάδο σκουπιδιών, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική του Los Angeles. Έχει συλληφθεί αρκετές φορές για κατοχή μαριχουάνας στο παρελθόν.

Πάντως, όπως λένε άνθρωποι από το κοντινό της περιβάλλο, το πανέμορφο κορίτσι από το “Hairspray”, δύσκολα θα κάνει στο άμεσο μέλλον κάποια εμφάνιση. Αυτή την περίοδο ζει με τους γονείς της και δείχνει μακριά από κάθε εξάρτηση του παρελθόντος...