Βρε λες; Πάει για Oscar ο πρωταγωνιστής του «Fifty Shades Of Grey»!

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το «Fifty Shades Of Grey» θα σπάσει ταμεία παγκοσμίωςστις σκοτεινές αίθουσες, ωστόσο δεν αποκλείεται να κάνει και... θραύση στα Oscar!
Βρε λες; Πάει για Oscar ο πρωταγωνιστής του «Fifty Shades Of Grey»! - Κεντρική Εικόνα



Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η σεναριογράφος της ταινίας, Kelly Marcel, η οποία έχει αναλάβει την προσαρμογή της ερωτικής νουβέλας της E.L. James για χάρη του σινεμά, τονίζοντας πως η ερμηνεία του πρωταγωνιστή, Jamie Dornan, στις ερωτικές σκηνές χρίζει... βραβεύσεως με το χρυσό αγαλματίδιο της Ακαδημίας!

«Θα πάρει Oscar! Η ερμηνεία του στις ερωτικές σκηνές είναι απίθανη!», τόνισε η Marcel σε εκδήλωση σχετικά με την ερμηνεία του Dorman, ενώ χαρακτήρισε τις ατάκες στο βιβλίο «ευφυείς και περιγραφικές». Η 32χρονη Marcel σχολίασε και την δυσκολία της προσαρμογής των hardcore ερωτικών σκηνών τονίζοντας πως οι πρωταγωνιστές δεν κάνουν απλώς έρωτα: «Έχω περιγράψει λεπτομερώς τα πάντα. Μεταξύ μας, είναι λίγο ντροπιαστικό να διαβάζεις δυνατά μπροστά σε 12 άτομα τέτοιες σκηνές. Υπήρχε ένα υπόβαθρο από το βιβλίο οπότε δούλεψα σε κάτι που προϋπήρχε».

Σε ερώτηση αν παρακολούθησε τηλεόραση για να πάρει έμπνευση, η Marcel απάντησε αφοπλιστικά: «Πορνό! Πολύ πορνό»!

Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 14 Φεβρουαρίου του 2015 και φυσικά αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση, με το πρώτο trailer να έχει ήδη προκαλέσει... αίσθηση!