Η Victoria Beckham είναι καλή σύζυγος και εξαιρετική μαμά! Διαβάστε γιατί...

Πίσω στο 1997, η Victoria (τότε) Adamsήταν απλά μια ανερχόμενη pop star, η οποία ετοιμαζόταν να βγει ραντεβού με έναν γοητευτικό ποδοσφαιριστή της Manchester United, τον David Beckham...
Η Victoria Beckham είναι καλή σύζυγος και εξαιρετική μαμά! Διαβάστε γιατί... - Κεντρική Εικόνα



Η γνωριμία έγινε ένας μεγάλος έρωτας, ο οποίος κατέληξε σε γάμο το 1999 και 4 παιδιά, τον Brooklyn, τον Romeo, τον Cruz και την Harper, με το ζευγάρι να παραμένει ακόμη και σήμερα ερωτευμένο. Η Victoria, αποκάλυψε λεπτομέρειες από το πρώτο ραντεβού σε συνέντευξη της, αλλά και τι έχει κρατήσει για την Harper...

“Έχω κρατήσει το νυφικό μου. Δεν μπορούσα να το δώσω. Έχω κρατήσει, επίσης, και το φόρεμα που φορούσα στο πρώτο ραντεβού με τον David. Είναι ένα μίνι suede φόρεμα και θα το χαρίσω στην Harper για το πρώτο της ραντεβού”, δήλωσε στο περιοδικό Stylist η “Posh”.

Η Victoria Beckham, η οποία πίσω στα 90's ήταν το αστέρι των Spice Girls, αποφάσισε να χαρίσει περισσότερα από 600 αντικείμενα της για να μαζέψει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό, τα οποία θα πουληθούν από το TheOutnet.

“Eπί 20 χρόνια είχαμε στην ντουλάπα μας ρούχα και παπούτσια που δεν φορούσαμε, εκατοντάδες κουτιά και το να δίνεις όλα αυτά για έναν τόσο καλό σκοπό ήταν σαν... κάθαρση!”, πρόσθεσε η Victoria.

Πριν από λίγες ημέρες, η Victoria επέκτεινε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες (καθότι πνεύμα ανήσυχο), καθώς άνοιξε ένα τεράστιο Outlet ρούχων με την υπογραφή της στην Dover Street, όπου τα δοκιμαστήρια είναι τεράστια για να έχουν μαζί τους οι μητέρες τα παιδιά τους!

Εξαιρετικές κινήσεις από την κυρία Beckham, η οποία έχει τη φήμη της... ψυχρής!