Επιτέθηκε με μαχαίρι σε αναισθησιολόγο ο Charlie Sheen!

Έχει τη φήμη του κακού παιδιού του Hollywood και κάνει τα πάντα για δικαιώσει τον χαρακτηρισμό. Ναι, ο Charlie Sheen... ξαναχτύπησε!
Επιτέθηκε με μαχαίρι σε αναισθησιολόγο ο Charlie Sheen! - Κεντρική Εικόνα



Ο 49χρονος star, πήγε στον οδοντίατρο, ωστόσο κάτι η... κοκαΐνη που είχε καταναλώσει, κάτι η φοβία για τον τροχό, τον οδήγησαν σε επίθεση με μαχαίρι (!) κατά της αναισθησιολόγου, σύμφωνα με το TMZ!

Ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή...

Ο πρώην πρωταγωνιστής του “Two and a half Men”, επισκέφτηκε την Πέμπτη (02/10) οδοντιατρική κλινική του Los Angeles, συνοδευόμενος από τον σωματοφύλακα του και τον προσωπικό του οδοντίατρο, καθώς θα υποβαλλόταν σε μια χειρουργική επέμβαση στα δόντια.

Ο Sheen κάθισε στην καρέκλα άνετος, αλλά τα παρατράγουδα ξεκίνησαν, όταν η αναισθησιολόγος του τοποθέτησε την μάσκα (στις ΗΠΑ η αναισθησία γίνεται με υποξείδιο του αζώτου) για να προχωρήσει η επέμβαση. Ο 49χρονος ηθοποιός άρχισε να χτυπά την αναισθησιολόγο, με τον σωματοφύλακα του να επεμβαίνει άμεσα ενώ η αναισθησιολόγος κατέθεσε πως ο Sheen ήταν προφανώς υπό την επήρεια κοκαΐνης.

Το θέμα όμως δεν σταματάει εδώ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αστυνομία του Los Angeles ερευνά αν ο Sheen επιτέθηκε με μαχαίρι στην άτυχη γυναίκα, κάτι που αν ισχύει μπορεί να οδηγήσει τον... άτακτο star πίσω από τα σίδερα της φυλακής...

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Charlie Sheen προκαλεί προβλήματα (και σίγουρα όχι και η τελευταία), καθώς ο εθισμός του στα ναρκωτικά τον έχει βάλει σε μπελάδες στο παρελθόν. Το 2009 είχε συλληφθεί για επίθεση υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ, κατά της τοτε συζύγου του, Βrooke Mueller, ενώ ένα χρόνο αργότερα διέλυσε τη σουίτα που διέμενε στο Plaza Hotel, όπου χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να φύγει!

Μνημειώδης, εξάλλου, είναι και η επίθεση κατά των παραγωγών του Two and a half Men το 2011, η οποία του στοίχισε και την θέση του στην σειρά. Αχ, βρε Charlie...