Πώς θα καταλάβεις ότι θέλει να σε παντρευτεί

Αν ανησυχείς για το μέλλον της σχέσης σου, αρκεί να ψάξεις για τα κατάλληλα σημάδια. Μπορεί να σου δείχνει καθημερινά οτι θέλει να γίνεις γυναίκα του και εσύ να μην το έχεις καταλάβει ακόμα.



Η σχέση σου είναι σίγουρα σοβαρή αλλά αναρωτιέσαι εάν ο σύντροφος σου θα σου κάνει κάποια στιγμή πρόταση γάμου. Το αν είναι  έτοιμος, λοιπόν, θα το καταλάβεις από μερικά σημάδια.

Επειδή σε νιώθουμε και καταλαβαίνουμε την αγωνία σου ρωτήσαμε και μάθαμε. Ρίξε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και θα καταλάβεις αμέσως αν ο σύντροφος σου θα πάει να πάρει το μονόπετρο για να σου κάνει πρόταση γάμου.

1.Σου λέει συνέχεια ότι είσαι η μοναδική που τον έκανες να αισθανθεί τόσο δυνατά πράγματα στην ζωή του. Όταν λοιπόν ένας άνθρωπος σου κάνει σαφές το πόσο ιδιαίτερη είσαι για αυτόν τότε το μόνο που μένει είναι να φορέσει το κουστουμάκι του και να πάει στην εκκλησία.

2. Σε καλεί συνέχεια σε εκδηλώσεις που θα βρίσκεται η οικογένεια του και σε κυριακάτικα τραπέζια μαζί τους. Το ξέρω ότι μπορεί να σε αγχώνει αρκετά να περνάς ώρες με τους γονείς του αλλά να είσαι σίγουρη ότι σε βάζει σε αυτή την διαδικασία μόνο και μόνο επειδή σε θεωρεί πολύ σημαντική για αυτόν και ξέρει ότι θα είστε για πολλά χρόνια μαζί. Όταν ένας άντρας λοιπόν σε βάζει να περνάς αρκετό χρόνο με την οικογένεια του τότε και η πρόταση δεν θα αργήσει να έρθει.

3. Θεωρεί ότι μπορείς και θέλει να γίνεις μέλος της ομάδας της δουλειάς του. Η καριέρα ενός άντρα είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής του. Εάν λοιπόν σου εκμυστηρεύεται μυστικά της δουλειάς του και μάλιστα σου ζητάει και τη γνώμη σου τότε τα πράγματα είναι πολύ καλά για εσένα. Εάν μάλιστα σου κάνει πρόταση να δουλέψεις στην εταιρία που εργάζεται τότε σε θεωρεί σίγουρα πολύ σημαντική. 

4. Έχει παντρεμένους φίλους και θέλει να κάνετε πιο πολύ παρέα με αυτούς. Εάν χαίρεται κάθε φορά που έρχεται προσκλητήριο σπίτι σας και τρέχει να στο δείξει με συγκινήσει τότε σίγουρα θα ήθελε στα ονόματα των νεόνυμφων να έγραφε από κάτω το όνομα σου και το όνομα του. Αν επίσης επιμένει να βγαίνετε πιο πολύ με παντρεμένους τότε σίγουρα θα θέλει να σε βάλει μέσα στο κλήμα για να διαπιστώσεις και μόνη σου πόσο ωραίος είναι ο έγγαμος βίος.

5. Παρόλο που περνάει ο καιρός αυτός γίνεται πιο καλός και συναισθηματικός. Εάν κάθε φορά που σε βλέπει ότι δουλεύεις στον υπολογιστή σου και είσαι κουρασμένη έρχεται και σου κάνει μασάζ και σου λέει όμορφα λόγια τότε σημαίνει ότι θέλει να σε ξεκουράσει και να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν επίσης κάθε φορά που σε βλέπει στεναχωρημένη έρχεται κατευθείαν να συζητήσετε και φυσικά να λύσετε τα προβλήματα που σε απασχολούν τότε σημαίνει ότι την γυναίκα της ζωής του δεν θέλει ποτέ να την βλέπει κουρασμένη, στρεσαρισμένη και φυσικά στεναχωρημένη.

6. Θέλει να μείνετε μαζί στο ίδιο σπίτι. Το σημαντικότερο σημάδι λοιπόν για να καταλάβεις  ότι θέλει να σε παντρευτεί είναι να σου ζητήσει να μείνετε μαζί. Εάν λοιπόν είναι πρόθυμος να μοιραστεί το σπίτι του μαζί σου τότε τα πράγματα είναι πραγματικά πολύ καλά για εσένα. Για πολλούς άντρες η συγκατοίκηση είναι σαν μια πρόβα τζενεράλε πριν από τον γάμο

7.Σου έκανε πρόταση να ανοίξετε έναν κοινό τραπεζικό λογαριασμό. Εάν  σου πει κάτι τέτοιο τότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην σε βλέπει σοβαρά και να μην θέλει να περάσει την ζωή του μαζί σου. Αυτό το σημάδι λοιπόν είναι σίγουρα πάρα πολύ σημαντικό γιατί σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα σου κάνει και την πρόταση γάμου. Με αυτόν τον τρόπο δείχνει ότι θέλει να σταθεροποιήσετε τον δεσμό σας και να κάνετε ένα βήμα παραπάνω.

8. Είστε πολύ καιρό μαζί και κάθε φορά που σε βλέπει κάνει σαν ένα μικρό παιδί που είναι χαρούμενο επειδή είναι η πρώτη του ημέρα στο σχολείο. Αν λοιπόν έχει αυτή την συμπεριφορά είναι σίγουρα ακόμη πολύ ερωτευμένος μαζί σου και φυσικά αν τον βλέπεις εκτός από χαρούμενο και λίγο αγχωμένο μάλλον σκέπτεται να σου κάνει πρόταση και δεν ξέρει πώς να στο πει.

9. Θεωρεί ότι δεν τον πιέζεις και σου λέει συνέχεια ότι είσαι η ιδανική γυναίκα. Το κλειδί λοιπόν για μια υγιή σχέση χωρίς προβλήματα είναι να υπάρχει κατανόηση, να μην πιέζει ο ένας τον άλλο και φυσικά να μην προσπαθεί ο ένας να μειώσει τον άλλο. Εσύ λοιπόν τα κάνεις όλα αυτά για αυτό και ο σύντροφος σου δεν νιώθει εγκλωβισμένος και σου λέει όλα αυτά τα καλά λόγια. Σίγουρα η πρόταση κοντοζυγώνει αφού σε θεωρεί την τέλεια γυναίκα που όλοι οι άντρες θα ήθελαν να την έχουν κοντά τους.

10. Το πατρικό του ρολόι χτύπησε. Αν λοιπόν σου κάνει συνέχεια συζητήσεις για παιδί και κάθε φορά που βλέπει ένα μωρό στο δρόμο σου λέει φαντάσου τι όμορφο θα είναι και το δικό μας και μετά σου ανοίγει την συζήτηση να είσαι σίγουρη ότι ήρθε η ώρα να σε παντρευτεί και μάλιστα να κάνετε και παιδί.