Έξυπνες ιδέες για δώρα γάμου με ημερομηνία λήξης

10 δώρα γάμου που δεν θα μείνουν για πάντα
Έξυπνες ιδέες για δώρα γάμου με ημερομηνία λήξης



Πλησιάζει ο γάμος των φίλων σου και εσύ ακόμα να βρεις το δώρο που θα κάνεις στους νεόνυμφους; Η ιδέα να τους προσφέρεις βάζα, τοστιέρες, σεντόνια και ρολόγια σου φαίνεται βαρετή; Αν θέλεις να πρωτοτυπήσεις, παρακάτω θα βρεις μερικές έξυπνες ιδέες για δώρα γάμου που θα αναζωογονήσουν το ζευγάρι και θα το βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς τους.

1. Ανοιχτό εισιτήριο για ταξίδι: Οι επιλογές που έχεις είναι πολλές καθώς μπορεί να είναι φθηνά, ακριβά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά, εσωτερικού ή εξωτερικού. Μέχρι και εισιτήριο για να γυρίσουν την Ευρώπη με τρένο μπορείς να τους κλείσεις.

2. Συνδρομή για γυμναστήριο: Αν ειδικά το ζεύγος έχει επαναπαυτεί στη γλυκιά θαλπωρή και ασφάλεια της σχέσης του σίγουρα θα έχει βάλει κιλά οπότε ένα δίμηνο στο γυμναστήριο ίσως τους ανανεώσει.

3. Μαθήματα χορού: Υπάρχουν πάρα πολλές σχολές χορού που αναλαμβάνουν ζευγάρια όμως πρόσεχε το είδος που θα επιλέξεις γιατί δεν αρέσει σε όλους το tango ή το swing.

4. Spa: Τι καλύτερο για ένα ζευγάρι από το να περάσει μία ολόκληρη μέρα κάνοντας μασάζ, τζακούζι, χαμάμ και πίνοντας ροφήματα βοτάνων.

5. Λεφτά: Για σίγουρη επιτυχία…

6. Extreme sports: Και εδώ οι επιλογές είναι πολλές. Από bungee jumping, rafting, αλεξίπτωτο πλαγιάς, καταδύσεις, παραπέντε, θαλάσσια σποτ μέχρι και δραστηριότητες με λιγότερη αδρεναλίνη όπως πτήση με ελικόπτερο.

7. Σεμινάρια μαγειρικής: Γιατί όπως λέει και το σοφό κλισέ ο έρωτας περνάει από το στομάχι.

8. Ρομαντικό δείπνο: Ένα ρομαντικό δείπνο δεν πρόκειται ποτέ να πάει χαμένο. Επέλεξε το αγαπημένο σου εστιατόριο και προπλήρωσε το λογαριασμό.  

9. Θεματικό πάρτι: Αν οι νεόνυμφοι είναι πολύ κοντινοί σου άνθρωποι και έχεις τη διάθεση, μπορείς να οργανώσεις ένα κονσεπτικό πάρτι στο σπίτι σου αφιερωμένο σε εκείνους, καλώντας τους κοινούς σας φίλους.

10. Μαθήματα ιστιοπλοΐας: Αν το ζευγάρι αγαπάει τη θάλασσα και εσύ έχεις την αντίστοιχη οικονομική άνεση τότε γιατί όχι;