Συνδυασμός Combo: ξανθά και υγιή μαλλιά επιτέλους μαζί!

Αν ψάχνεις να ανανεώσεις την ρουτίνα στα μαλλιά σου δοκίμασε τουλάχιστοντα δύο προϊόντα της Wella.
Συνδυασμός Combo: ξανθά και υγιή μαλλιά επιτέλους μαζί! - Κεντρική Εικόνα



Έχεις καταφέρει το τέλειο eyeliner, έχει βρει τον πιο ωραίο συνδυασμό στα ρούχα σου που θα το ζήλευαν και οι fashionistas του Παρισιού αλλά με τα μαλλιά σου τι θα κάνεις; Ναι μεν ήθελες να γίνεις ξανθιά αλλά με αυτό έρχεται πακέτο και η ξηρότητα. Δοκίμασε την μάσκα μαλλιών Brilliance από την Wella και θα δεις διαφορά από την πρώτη εφαρμογή. Νομίζεις ότι υπερβάλλω; Μια ξανθομάλλα είμαι και εγώ που προσπαθώ απεγνωσμένα να δώσω μια ζωντάνια στα μαλλιά μου. Πριν 9 μήνες ανακάλυψα λοιπόν εκείνη την μάσκα και από τότε την χρησιμοποιώ σε κάθε λούσιμο. Υπόσχεται επανόρθωση και άμεση ενίσχυση της ζωντάνιας των βαμμένων μαλλιών (όχι μόνο τα ξανθά φυσικά). Όταν λούζομαι πάντα βάζω και μια ελάχιστη ποσότητα της μάσκας και τα αφήνω πέντε λεπτά. Μετά ξεπλένω με χλιαρό νερό για να σφραγίσουν τα “λέπια” της τρίχας και έτσι αναδεικνύεται το χρώμα και λάμπουν τα μαλλιά. 

Αφού τελειώσω και με λούσιμο, χρησιμοποιώ στα νωπά μαλλιά μου άλλο ένα διαμάντι από την Wella, το λαδάκι της. Είναι το Oil Reflections που περιέχει έλαια από μακαντέμια, αβοκάντο και βιταμίνη Ε. Η τρίχα μου είναι σε καλύτερη κατάσταση από ποτέ! Χρειάζεσαι ελάχιστη ποσότητα για να το εφαρμόσεις και κάνεις τεράστια οικονομία. Τέλος, το καλό με αυτά τα προϊόντα είναι ότι θα τα βρείτε σε πολύ καλές τιμές και ας είναι προϊόν κομμωτηρίου. Το λάδι τώρα μου τελειώνει ενώ η μάσκα μου κρατάει 2-3 μήνες με καθημερινή χρήση. Θα το βρεις στο κομμωτήριό ή παρήγγειλε το online. 

*Wella Brilliance Mask - 8,82 ευρώ, Wella Oil Reflections - 13,75 ευρώ στο e-shop του Τέλη Κίκερη. Η τιμές διαφέρουν από κατάστημα σε κατάστημα.