Νέα εξέλιξη: Μιλούσε με την πρώην του ο Pistorius πριν σκοτώσει την Steenkamp!

Απίστευτες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την βραδιά της 14ης Φεβρουαρίου 2012, όταν ο παραολυμπιονίκης Oscar Pistorius δολοφόνησε την κοπέλα του, Reeva Stenkamp!
Νέα εξέλιξη: Μιλούσε με την πρώην του ο Pistorius πριν σκοτώσει την Steenkamp! - Κεντρική Εικόνα



Μετά από έρευνα δυο Νοτιοαφρικανών δημοσιογράφων, αποκαλύφθηκε πως λίγη ώρα πριν ο 27χρονος παραολυμπιονίκης εκτελέσει την σύντροφο του, είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με την 25χρονη Jenna Edkins, πρώην κοπέλα του!

Οι Barry Bateman και Mandy Wiener, ανακάλυψαν από τα τηλεφωνικά αρχεία της 14ης Φεβρουαρίου του 2012, πως ο "Blade Runner" είχε 9λεπτη συνομιλία με την Εdkins, ημέρα που που δολοφονήθηκε η  Steenkamp. 

Ο Pistorius, ο οποίος θα μάθει την τελική απόφαση του δικαστηρίου για την καταδίκη του  στις 13 Φεβρουαρίου, διατηρούσε παράλληλα ερωτικές σχέσεις και με άλλες γυναίκες! Aυτος ήταν και ο λόγος η 25χρονη Εdkins, έδωσε τελος στη σχέση τους. Όπως αποδείχτηκε οι επαφές τους, ωστόσο, δεν είχαν διακοπεί...

Οι Αρχές πλέον καλούνται να ερευνήσουν την σχέση που διατηρούσε ο Νοτιοαφρικανός star με την Edkins και αν η δεύτερη γνώριζε για το τι θα επακολουθούσε...

Από τα περίεργα της υπόθεσης, είναι πως από το 2009 ο προσωπικός λογαριασμός της Jedkins στο Twitter έχει μόλις 5 αναρτήσεις. Οι 4 εκ των οποίων μετά την δολοφονία του 29χρονου μοντέλου από τον Pistorius, υπερασπιζόμενη τον πρώην σύντροφο της!

Να σημειωθεί, πως ο Pistorius αναμένεται να πέσει στα “μαλακά” όσον αφορά την ποινή του, καθώς κρίθηκε αθώος για φόνο εκ προμελέτης γλυτώνοντας τα ισόβια. Πλέον κινδυνεύει να καταδικαστεί από πέντε χρόνια φυλάκισης έως και... πρόστιμο!