Τον είδες; Δεν θα ξαναδείς φωτογραφίες του πρίγκιπα George πλέον!

Το βασιλικό ζεύγος της Βρετανίας, ο Πρίγκιπας William και η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα κατά των φωτογράφων!
Τον είδες; Δεν θα ξαναδείς φωτογραφίες του πρίγκιπα George πλέον! - Κεντρική Εικόνα



Το βασιλικό ζεύγος αποφάσισε να ζητήσει από όλους τους φωτογράφους να σεβαστούν τον πρίγκιπα George, ο οποίος είναι μόλις ενός έτους. Αιτία ήταν το γεγονός πως  φωτογράφοι τον απαθανάτισαν να παίζει, κάτι το οποίο ενόχλησε αφάνταστα το παλάτι του Buckingham.

“Ο Πρίγκιπας και η Δούκισσα καταλαβαίνουν τον ρόλο που έχει ο πρίγκιπας Γεώργιος στην δημόσια ζωή, ωστόσο είναι νεαρός και θα πρέπει να του επιτραπεί το δικαίωμα να μεγαλώσει όσο πιο φυσιολογικά γίνεται. Κανένας γονιός δεν θα ανεχόταν η παρακολούθηση του παιδιού του ενώ παίζει ή πηγαίνει στο σχολείο”, αναφέρει η ανακοίνωση του παλατιού. Mάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται παρατηρήσεις στους εκπροσώπους του Τύπου για αυτό το θέμα.

Φαίνεται όμως πως το κυνηγητό με τους paparazzi θα έχει και συνέχεια. Ο λόγος; Η νέα εγκυμοσύνη της 32χρονης Δούκισσας του Cambridge, η οποία ετοιμάζει αδελφάκι στον George! Δεν προλαβαίνουν τους διαδόχους στο παλάτι του Buckingham...