Θέλεις το σεξ να του μείνει αξέχαστο; Πες μου το ζώδιό του!

Αν θέλεις να μην ξεκολλάειαπό πάνω σου, δεν έχεις παρά να μάθεις για τα γούστα του κάθε ζωδίου.



Το σεξ είναι το A και το Ω στις σχέσεις. Ο καθένας έχει διαφορετικές προτιμήσεις. Σε κάποιους αρέσουν τα παιχνίδια ρόλων και σε άλλους τα περίεργα μέρη. Μάθε τα θέλω του αγαπημένου σου και κάνε τον να σκέφτεται μόνο, πότε θα σε ξαναδεί.

Κριός: Έχει πάντα όρεξη για σεξ. Αν δεν ικανοποιηθείς εσύ και αν δεν κουραστεί ο ίδιος δεν πρόκειται να σταματήσει. Στους Κριούς αρέσει η δράση και δεν φοβούνται να κάνουν κάτι ριψοκίνδυνο. Αν θέλεις λοιπόν να τον κάνεις να μείνει με το στόμα ανοιχτό και να ξετρελαθεί μαζί σου απλά άρχισε να τον φιλάς και να τον πειράζεις σε ένα μέρος που θα έχει αρκετό κόσμο. Στη συνέχεια απομόνωσέ τον. Και μόνο που θα ξέρει ότι έξω από την τρυπούλα που κρυφτήκατε υπάρχει κόσμος θα ανάβει περισσότερο.

Ταύρος: Είναι πολύ στοργικός με μια γυναίκα στο σεξ ακόμα κι αν πρόκειται για one night stand. Αν θέλεις να ξετρελάνεις έναν Ταύρο στο κρεβάτι το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να του προτείνεις να παίξετε κάποια παιχνίδια ρόλων. Θα δεις ότι θα ενθουσιαστεί πάρα πολύ με αυτό που θα ακούσει. Όσο για τις επιδόσεις του, είμαι σίγουρη ότι θα μείνεις πολύ ικανοποιημένη. Προσοχή όμως γιατί ενδεχομένως να του αρέσει να βιντεοσκοπεί τις προσωπικές σας στιγμές.

Δίδυμοι: Πριν κάνετε οτιδήποτε θα αρχίσει να σου μιλάει για το σεξ σαν επιστήμονας. Θα προτιμήσει να βγείτε αρχικά με παρέα και έπειτα να μείνετε οι δυο σας. Ο Δίδυμος θέλει το κοινό του. Του αρέσει να βρίσκεται στο επίκεντρο κι αν υπάρχουν κι άλλες γυναίκες στην παρέα να τις ενθουσιάσει με τα λόγια του. Για να τον ξετρελάνεις προσπάθησε να του στέλνεις διάφορα μηνύματα με τα μάτια, ακουμπώντας τον ή ακόμα και στο κινητό για να καταλάβει ότι τον θέλεις. Μόλις τον τσιγκλήσεις λίγο θα θέλει αμέσως να εγκαταλείψει την παρέα και να βρεθεί μαζί σου σε ένα δωμάτιο.

Καρκίνος: Είναι πολύ ευαίσθητος και στο σεξ βάζει πάντα πάρα πολύ συναίσθημα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να ξετρελάνεις είναι να του δείξεις ότι κι εσύ είσαι τόσο ευαίσθητη και συναισθηματική όσο αυτός. Αν δεν είσαι έτσι, δες το σαν να παίζεις εκείνη την ώρα ένα παιχνίδι ρόλων. Θα δεις ότι θα θέλει να σου μάθει όλα τα μυστικά του έρωτα. Το σεξ μαζί του θα είναι πολύ καλό και θα νιώσεις κι εσύ διαφορετικά. Με τον τρόπο του θα σε κάνει να τον ερωτευτείς αμέσως.

Λέων: Ένας άντρας Λέων είναι δύσκολη περίπτωση αφού για να τον ξετρελάνεις πρέπει να κάνεις πάρα πολλά πράγματα. Διαμόρφωσε το χώρο σου με πρωτοτυπία. Ντύσου όσο πιο σέξι μπορείς, βάλε ένα έντονο κραγιόν και περίμενέ τον. Θα δεις ότι θα ξετρελαθεί με το σκηνικό αφού είναι μία από τις φαντασιώσεις του.

Παρθένος: Είναι περίεργη αλλά και δύσκολη περίπτωση αφού για να μείνει ικανοποιημένος πρέπει να εξοντώσει πρώτα όλους τους άλλους. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να ξετρελάνεις ένα δύσκολο χαρακτήρα σαν αυτόν είναι αρχικά να κάνεις βιολογικό καθαρισμό στην κρεβατοκάμαρα και τα σεντόνια σου να μοσχομυρίζουν. Τι θα κάνεις λοιπόν για να ξετρελαθεί μαζί σου; Βήμα πρώτο: Κλείσε εισιτήρια για να πάτε μαζί θέατρο ή σινεμά. Βήμα δεύτερο: Πρότεινέ του να πάτε για φαγητό σε ένα καλό εστιατόριο. Όσο για τα χρήματα, μην ανησυχείς γιατί ένας Παρθένος δεν πρόκειται ποτέ να αφήσει τη σύντροφό του να πληρώσει. Βήμα τρίτο: Πήγαινέ τον στο σπίτι σου το οποίο έχεις φροντίσει να λάμπει. Κέρασέ τον ένα ποτό βάλε χαμηλά ποιοτική μουσική και είναι όλος δικός σου.

Ζυγός: Είναι έξυπνος και ξέρει πώς να ικανοποιήσει μια γυναίκα. Αν θες να τον ξετρελάνεις, πρέπει να υποκύψεις στα γούστα και τις οδηγίες του την ώρα του σεξ . Θα νιώσει ότι επιτέλους βρήκε την γυναίκα που δεν θα του λέει σε τίποτα όχι. Θα το εκτιμήσει τόσο πολύ που θα κάνει μάλιστα τα πάντα για να σε ευχαριστήσει στο κρεβάτι. Τέλος, μην ξεχνάς ποτέ την ώρα του σεξ να του ανεβάζεις το ηθικό. Θα δεις και μόνη σου ότι συνεχώς θα βελτιώνεται.

Σκορπιός: Ένας Σκορπιός χρειάζεται σίγουρα δίπλα του μια σύντροφο να τον χαλαρώνει και να τον κάνει να αισθάνεται όμορφα. Κλείσε ένα όμορφο δωμάτιο με θέα σε ένα ακριβό ξενοδοχείο και χαλαρώστε. Θα ενθουσιαστεί και δεν θα θέλει να σηκωθεί από το κρεβάτι. Να είσαι σίγουρη πως θα στο ανταποδώσει.

Τοξότης: Λατρεύει το μυστήριο και την περιπέτεια. Αυτό που πρέπει αρχικά να κάνεις είναι να του προτείνεις να βγείτε σε ένα ήσυχο μέρος για ποτό. Ντύσου όσο πιο σέξι μπορείς και πήγαινε να τον συναντήσεις. Μόλις κάτσεις μαζί του πες του όλα αυτά που σκέφτεσαι και πρότεινε του να κάνετε σεξ σε ένα περίεργο μέρος που δεν έχετε πάει ποτέ. Να είσαι σίγουρη πως οτιδήποτε καινούργιο θα τον ενθουσιάσει.

Αιγόκερως: Λατρεύει τη φύση. Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνεις για να του πάρεις το μυαλό είναι να του προτείνεις να πάτε ένα σαββατοκύριακο κάποιο μέρος που θα είναι χιονισμένο. Κλείσε ένα ωραίο δωμάτιο και απολαύστε το. Θα χαλαρώσει και θα ξεκουραστεί πάρα πολύ και αυτό θα τον κάνει να έχει ακόμη περισσότερη όρεξη για σεξ. Όσο για εσένα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνεις πολύ ευχαριστημένη από τις επιδόσεις του συντρόφου σου.

Υδροχόος: Δεν θέλει πολλά πράγματα για να νιώσει όμορφα με τη σύντροφο του. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τον περιμένεις στο σπίτι ντυμένη με ένα πολύ σέξι φόρεμα και σέξι εσώρουχα για ένα ρομαντικό δείπνο. Κατά τη διάρκεια του φαγητού πες του όμορφα πράγματα και πέτα του μερικές σπόντες για όσα του έχεις ετοιμάσει για τη συνέχεια...Μόλις δει όλα αυτά που του ετοίμασες, θα σε ρίξει αμέσως στο κρεβάτι.

Ιχθύς: Είναι αρκετά ρομαντικός και του αρέσει να κάνει έρωτα με συναίσθημα και πάθος. Μην ξεχνάς όμως ότι καμιά φορά του αρέσει  να κάνει και διαφορετικά πράγματα με τη σύντροφό του που δεν τα έχει κάνει ποτέ ξανά. Αιφνιδίασέ τον και πρότεινέ του να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Αρχικά, πάρε ένα βιβλίο με στάσεις κάμα σούτρα. Το βράδυ, λοιπόν, που θα έχετε ξαπλώσει για να ξεκουραστείτε και θα βλέπετε τηλεόραση βγάλε μέσα από το συρτάρι σου το καινούργιο βιβλίο που αγόρασες και πρότεινέ του μία από αυτές τις στάσεις. Να είσαι σίγουρη ότι μόλις του φύγουν οι ντροπές θα θέλει να δοκιμάσετε ακόμα περισσότερες στάσεις.

Πες μου το ζώδιό του να σου πω αν θα σε απατήσει. Δες εδώ περισσότερα.