Μαίρη Συνατσάκη: Γιατί χώρισα με τον Μύρωνα Στρατή!

Ήταν ένας χωρισμός που μας απασχόλησε πολύ! Τελικά υπήρξε τρίτο πρόσωπο ή όχι; Tι αποκάλυψε η Μαίρη;
Μαίρη Συνατσάκη: Γιατί χώρισα με τον Μύρωνα Στρατή! - Κεντρική Εικόνα



Ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που κανείς δεν περίμενε  τον τόσο ξαφνικό και απρόσμενο χωρισμό τους μετά από τέσσερα χρόνια. Μαίρη Συνατσάκη και Μύρωνας Στρατής έγιναν θέμα συζήτησης πολλές φορές, ενώ τα σενάρια για τον πραγματικό λόγο του χωρισμού τους έδιναν και έπαιρναν...

Οι ίδιοι κράτησαν χαμηλούς τόνους, δε θέλησαν να δώσουν διάσταση στο θέμα παρόλο που οι φήμες έκαναν λόγο για οδυνηρό χωρισμό, για ύπαρξη τρίτου προσώπου και πολλά ακόμα. Στην πορεία, πολλά ακούστηκαν για επανασύνδεση και πως το ζευγάρι σκέφτεται να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του αλλά όπως φάνηκε τίποτα από αυτά δεν συνέβη. 

Τελικά ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος χωρισμού; Κι ενώ είχαμε μείνει με την απορία, η Μαίρη σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK, απάντησε με ειλικρίνεια, λέγοντας πως όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς είναι αναληθή και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. 

«Κανένα τρίτο πρόσωπο δεν μπήκε στη σχέση μας. Λυπάμαι που χαλάω τα σενάρια, αλλά ήταν πολύ πιο βαρετός ο χωρισμός μας με τον Μύρωνα. Πολύ απλά διαπιστώσαμε κάποια στιγμή ότι δεν μπορούμε να είμαστε άλλο μαζί, έτσι όπως ήμασταν. Αισθανθήκαμε, δηλαδή, ότι έκλεισε ο κύκλος αυτής της σχέσης και με πολύ σεβασμό αποφασίσαμε, για να μην τη δούμε να ξεφτιλίζεται, να την τελειώσουμε και να μην την τραβήξουμε στα άκρα. Και χαίρομαι που έγινε έτσι, γιατί κρατάω μέσα μου αυτόν τον δεσμό με πολλή αγάπη και σεβασμό», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Ακόμα, όσον αφορά το αν ο Μύρωνας άλλαξε γνώμη για την ημερομηνία γάμου τους που είχε οριστεί για τον Ιούλιο του 2014, απάντησε: «Δεν υπάρχει ούτε μία απειροελάχιστη δόση αλήθειας σε αυτή τη φήμη. Αυτό το “όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά”, δεν ισχύει καθόλου σε αυτή την περίπτωση. Αναρωτήθηκα πολλές φορές πώς κυκλοφορούν αυτές οι φήμες. Ξυπνάει κάποιος ένα πρωί και λέει: “Μωρέ, γιατί να χώρισαν αυτοί οι δύο;”, σκέφτεται κάτι ευφάνταστο και το γράφει;».