Πως να αλλάξεις το look σου με ένα καπέλο οπως η Jessica Alba

Πως να αλλάξεις το look σου με ένα καπέλο οπως η Jessica Alba



Τα σωστά αξεσουάρ μπορούν πάντα να απογειώσουν μία εμφάνιση και το καπέλο διεκδικεί την πρώτη θέση στη λίστα των απαραίτητων αξεσουάρ  για την ντουλάπα σου. Η Jessica Alba παρόλο που δεν μας ενθουσιάζει στις street style εμφανίσεις της, κυρίως γιατί οι παπαράτσι την απαθανατίζουν πιο συχνά να βγάζει βόλτα τις κόρες της παρά σε επαγγελματικές υποχρεώσεις, φροντίζει να ολοκληρώνει τα look της με statement αξεσουάρ όπως μία animal print τσάντα και ένα καπέλο fedora.

Το καπέλο είναι το ιδανικό αξεσουάρ για εκείνες τις μέρες που δεν έχεις όρεξη να ντυθείς και το παλιό σου jean είναι ο καλύτερος σου φίλος. Ένα απλό t-shirt και ένα skinny ή boyfriend παντελόνι θα αλλάξουν αν τα συνδυάσεις με ένα καπέλο. Τα καπέλα σε σχήμα fedora, όπως αυτό της Jessica, ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα σχήματα προσώπου, σε κρατάνε ζεστή, μπορείς να τα βρεις σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και είναι ιδανικά και για τις μέρες που τα μαλλιά σου επαναστατούν και ξεσαλώνουν.

Για το χειμώνα επέλεξε ένα καπέλο σε μπορντό, μαύρο, γκρι, πράσινο κυπαρισσί ή καμηλό χρώμα, το οποίο θα ταιριάζει με τα παλτό και τα jacket σου. Μην επιλέξεις καπέλα σε καρό ή animal print, αφού θα σε περιορίσουν στους συνδυασμούς, ενώ μικρές λεπτομέρειες όπως τα φτερά θα κάνουν το καπέλο συ να ξεχωρίζει.