Ένα κλασικό μαρτίνι μπορεί να αποκτήσει άλλη διάσταση όταν συνδυαστεί με ένα κλωναράκι από δεντρολίβανο.
Υλικά (για 1 ποτό)
- 60 ml τζιν
- 2 κουταλιές της σούπας βερμούτ
- 1 κλωναράκι δεντρολίβανο
- 3 ελιές Καλαμών (χωρίς κουκούτσι)
Εκτέλεση
Αναμειγνύουμε και χτυπάμε στο σέικερ το τζιν με το βερμούτ και τριμμένο πάγο. Στραγγίζουμε σε ποτήρι του μαρτίνι και διακοσμούμε με ένα κλωναράκι δεντρολίβανου, στο οποίο περνάμε και τις ελιές.