Δέκα λόγοι που δεν σου έχει ζητήσει ακόμη να βγείτε έξω μόνοι σας

Αγχώνεσαι για το αν θα σου πει επιτέλους να βγείτε έξω; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κοιτάξεις παρακάτω και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.
Δέκα λόγοι που δεν σου έχει ζητήσει ακόμη να βγείτε έξω μόνοι σας



Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δυσκολεύονται να πουν σε μια κοπέλα που τους αρέσει να βγούνε μαζί έξω για φαγητό ή ποτό. Οι λόγοι που το κάνουν αυτό είναι πολλοί και παρακάτω θα διαβάσεις και τους 10. Μην αγχώνεσαι λοιπόν και μην στεναχωριέσαι νομίζοντας ότι δεν σου ζητάει να βγείτε επειδή δεν σε θέλει. Μπορεί να είναι κάτι άλλο που τον κάνει να διστάζει.

1: Το θέλει πολύ αλλά ντρέπεται να σου το πει. Μπορεί λοιπόν να του αρέσεις και να θέλει και πάρα πολύ να βγείτε αλλά να είναι τόσο ντροπαλός που να φοβάται να σου το πει μην τυχόν και δεν δεχτείς. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να επισπεύσεις την έξοδο μαζί του είναι να του δώσεις λίγο παραπάνω θάρρος έτσι ώστε να του φύγουν οι φόβοι και οι ντροπές και να σου ζητήσει να βγείτε.

2: Θα πρέπει να είναι 100% σίγουρος ότι τον θέλεις και μάλιστα πολύ.  Εδώ το θέμα δεν είναι ότι ντρέπεται αλλά ότι προσπαθεί να σε κάνει να είσαι τελείως κολλημένη μαζί του. Αν δεν του δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι πολύ για αυτόν και σχεδόν είσαι ερωτευμένη μαζί του τότε δεν πρόκειται να σου το πει ποτέ. Αυτό είναι... εκνευριστικό είδος άντρα που ζητάει διαρκώς επιβεβαίωση, για αυτό κάνε υπομονή και αν τον θέλεις όντως τόσο πολύ φρόντισε να του το δείξεις για να βγείτε επιτέλους ένα ραντεβού μόνοι σας.

3: Φοβάται να καταστρέψει την φιλία σας. Εδώ λοιπόν είναι αρκετά δύσκολα τα πράγματα γιατί όντως μπορεί να του αρέσεις αλλά να φοβάται ότι εάν σου ανοιχτεί και σου πει αυτά που νιώθει ή κάνει κάποια κίνηση για να σε φιλήσει εσύ μπορεί να φύγεις και να σε χάσει μια για πάντα από την ζωή του. Φρόντισε λοιπόν να του δείξεις με κάποιον τρόπο ότι πλέον τον βλέπεις διαφορετικά αν φυσικά είσαι όντως σίγουρη ότι σε βλέπει και αυτός.

4: Μόλις βγήκε από μια σοβαρή σχέση. Δύσκολα τα πράγματα! Εάν η προηγούμενη του σύντροφος τον απάτησε θα του είναι σχεδόν αδύνατο να εμπιστευτεί κάποια άλλη γυναίκα αμέσως. Το θέμα εδώ δεν είναι ότι δεν του αρέσεις ούτε ότι είναι κολλημένος με την πρώην του. Απλά είναι πληγωμένος και δεν θέλει να πάθει πάλι τα ίδια. Προσπάθησε να τον κάνεις να σε εμπιστευτεί και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.

5: Δεν είναι ακόμα σίγουρος ότι θέλει να κάνετε κάτι. Αν σε έχει μια στην ζέστη και μια στο κρύο, πιθανότατα δεν είναι σίγουρος για το τι νιώθει αλλά και για το τι θέλει να κάνει μαζί σου. Προσπάθησε να του δώσεις λίγο χρόνο και θα δεις ότι όλα θα ξεδιαλύνουν.

6: Δεν σου έχει ζητήσει να βγείτε επειδή δεν σε θέλει. Και εδώ ήρθαν τα (πολύ) δύσκολα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σταματήσεις να ενδιαφέρεσαι για αυτόν. Άλλωστε υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

7: Του αρέσεις απλά φοβάται να το παραδεχτεί. Όταν σε βλέπει η καρδιά του κοντεύει να σπάσει. Κάθε φορά που τυχαίνει να  συναντηθείτε τον κάνεις να νιώθει σαν ένας έφηβος που ερωτεύεται για πρώτη φορά. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που τον φοβίζει. Δεν θέλει να πληγωθεί και πριν κάνει την πρώτη κίνηση θα πρέπει πρώτα να είναι σίγουρος ότι είσαι άνθρωπος που κάνει σοβαρές σχέσεις. Είσαι;

8: Αρέσεις σε έναν  αδερφικό του φίλο. Μπορεί να του αρέσεις και μάλιστα πάρα πολύ και αυτό να το έχουν καταλάβει όλοι αλλά αυτός να κάνει πίσω και να μην σου ζητάει να βγείτε επειδή δεν θέλει να χαλάσει την φιλία του. Αν ο αδερφικός του φίλος που σας τα χαλάει όλα δεν είναι τόσο χαζός θα καταλάβει ότι ο ένας θέλει τον άλλον και θα κάνει πίσω...

9: Ο πρώην σου είναι ένας από τους φίλους του. Για όλους τους άντρες ακόμα και να έχουν χωρίσει υπάρχει ένα χρονικό διάστημα που θα πρέπει να περάσει ώστε η πρώην σύντροφος τους να συνεχίσει την ζωή της και να κάνει σχέση με κάποιον άλλον. Επειδή λοιπόν είναι φίλος του και εδώ είναι κάπως πιο ευαίσθητα τα πράγματα θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή. Θα του το φέρνει σιγά-σιγά μέχρι να του ξεφουρνίσει ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου. Αν σε θέλει πάρα πολύ να είσαι σίγουρη ότι θα το ρισκάρει και θα ξεδιαλύνει το τοπίο για να βγει έξω μαζί σου χωρίς φόβο μην σας δει κανένα μάτι.

10: Αγνοεί τελείως το γεγονός ότι του αρέσεις σαν γυναίκα. Απολαμβάνει τη παρέα σου, γελάτε πολύ, θέλει συνέχεια να είναι δίπλα σου αλλά δεν είναι σίγουρος αν σε θέλει εκεί ως φίλη του ή ως σύντροφό του. Ναι, συμβαίνουν κι αυτά! Μια φίλη λέει ότι ο καλύτερος τρόπος να τον κάνεις να καταλάβει τι ζητάει από σένα είναι να... φλερτάρεις με κάποιον άλλο. Η ζήλια κάνει θαύματα. Λες;