Kunis-Kutcher: Ονόμασαν την κόρη τους και ο Ashton το έριξε στις φάρσες!

Το όνομα του νέου μέλους της οικογένειας τους ανακοίνωσαν οι Mila Κunis και ο Ashton Kutcher, με τονχαζομπαμπά να έχει όρεξη για φάρσες με τον διεθνή Τύπο!
Kunis-Kutcher: Ονόμασαν την κόρη τους και ο Ashton το έριξε στις φάρσες! - Κεντρική Εικόνα



Η πολυαναμενόμενη φωτογραφία της δεσποινίδας Wyatt Isabelle Kutcher, “ανέβηκε” από τον Ashton Kutcher στο διαδίκτυο! Yπήρχαν συνολικά έξι photos από μωρά ώστε οι δημοσιογράφοι να μην καταλάβουν ποιο είναι το νέο μέλος της οικογένειας! Δεν κόβεται και εύκολα η συνήθεια από το "Prank'd"...

Ο star του “Two And A Half Men”, ανακοίνωσε σχετικά με τη γέννηση της κόρης του στο aplus.com: “Η Mila και εγώ θα θέλαμε να καλωσορίσουμε την Wyatt Isabelle Kutcher στον κόσμο. Ευχόμαστε η ζωή της να είναι γεμάτη ευτυχία, αγάπη, γέλιο, υγεία, χαρά, περιέργεια και προσωπική ζωή! Μπορείτε να μαντέψετε ποια είναι; Δεν έχει σημασία. Όλα τα μωρά είναι όμορφα!”.

Όμως ο 36χρονος Ashton Κutcher φαίνεται πως "στράβωσε" από την παρουσία των paparazzi και φρόντισε να το επικοινωνήσει! Στην σελίδα του στο Facebook, ανάρτησε: “Ορίστε η φωτογραφία του μωρού. Για την ακρίβεια μια από αυτές. Τώρα, μπορεί παρακαλώ το ελικόπτερο να φύγει πάνω από το σπίτι μας; Υπάρχει ένα πανέμορφο μωρό που κοιμάται”!

Η Wyatt Isabelle Kutcher, ήρθε στον κόσμο την περασμένη Πέμπτη στην κλινική Cedars-Sinai Medical Center. To ζευγάρι, το οποίο γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς “That 70's Show”, έχει αρραβωνιαστεί από τον Φεβρουάριο του 2014, 3 μήνες μετά το επίσημο διαζύγιο του Ashton από την Demi Moore!

Αλήθεια, εσείς μπορείτε να αναγνωρίσετε την δεσποινίδα Wyatt Isabell Kutcher;

 

Φωτογραφίες: Aplus.com