Η Lady Gaga πήγε για tattoo και έδειξε και τα οπίσθια της!

Της αρέσει να προκαλεί και δεν χάνει ευκαιρία! Ο λόγος για την Lady Gaga η οποία “χτύπησε” το νέο της tattoo και είπε να μοιραστεί και κάτι παραπάνω με τους followers της στο Instagram!
Η Lady Gaga πήγε για tattoo και έδειξε και τα οπίσθια της! - Κεντρική Εικόνα



H 28χρονη super star αποφάσισε να αφιερώσει το νέο της τατουάζ στους fans της, τους "Monsters" όπως τους αποκαλεί. Έτσι, “χτύπησε” ένα χέρι από τέρας με μακριά νύχια, το οποίο επιμελήθηκε ο Eric Gonzales του Deer's Eye Studio, στο Αμβούργο όπου βρίσκεται για περιοδείες η Gaga.

Και επειδή της αρέσει να προκαλεί (εξάλλου εκεί στηρίζεται και η περσόνα της), η Lady Gaga αποφάσισε να δείξει και τα οπίσθια της στους fan της. Φορώντας ένα μακρύ γκρι φόρεμα, το οποίο είχε σηκώσει για να φανούν τα οπίσθια της, η Gaga προκάλεσε ακόμη μια φορά αίσθηση.

Οι παρατηρητικοί fans της διαπίστωσαν (εκτός από τα καλλίγραμμα οπίσθια της), πως το μακιγιάζ ήταν ίδιο με εκείνο της συναυλίας της προηγούμενης βραδιάς στην Στοκχόλμη.Κάτι που δείχνει πως η 28χρονη super star έφυγε αμέσως για να ολοκληρώσει το tattoo της!

Το γεγονός πάντως πως η Lady Gaga έδειξε λίγο παραπάνω σάρκα, δεν ξάφνιασε και κανέναν. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως συνηθίζει να εμφανίζεται με τα απαραίτητα. Και αν...