Ψάχνει σπίτι στο Παρίσι το ζεύγος Beyonce-Jay Z

Ερωτευμένο με την “Πόλη του Φωτός” είναι το πασίγνωστο ζευγάρι της R n' B, το οποίο έχει ξεκινήσει σαφάρι για την εύρεση σπιτιού.
Ψάχνει σπίτι στο Παρίσι το ζεύγος Beyonce-Jay Z - Κεντρική Εικόνα



Το πασίγνωστο ζευγάρι, το οποίο οι κάμερες “συνέλαβαν” μαζί με τον David Beckham στο γήπεδο στην αναμέτρηση της Paris Saint Germain με την Barcelona, ψάχνει το ιδανικό σπίτι στην γαλλική πρωτεύουσα. Αυτό, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του, αναζητείται στο 8ο γεωγραφικό διαμέρισμα του Παρισιού, κοντά στα Ηλύσια Πεδία.

Oι φήμες, πριν το “Οn the Run” tour, ήθελαν την Beyonce και τον Jay Z να αναζητούν σπίτι στο Λονδίνο, ωστόσο μετά την επίσκεψη τους στο Παρίσι έμειναν ενθουσιασμένοι. Αξίζει να σημειωθεί πως Beyonce και Jay Z, είχαν ενδιαφερθεί για σπίτι στην αγγλική πρωτεύουσα το οποίο κοστίζει 9,2 εκατομμύρια δολάρια.

Φαίνεται ξεκάθαρα πλέον, πως η ιδέα για μόνιμη μετακόμιση στην Ευρώπη έχει ωριμάσει για το ζευγάρι, με το Παρίσι να είναι το... φαβορί για να φιλοξενήσει τους δυο super star και την κόρη τους, Blue Ivy! Όσο για το οικονομικό, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, καθότι ο Jay είναι ο πλουσιότερος μουσικός στον κόσμο.

Άνθρωποι κοντά στο ζευγάρι, τονίζουν πως η απόφαση τους πάρθηκε με κοινό γνώμονα τους paparazzi καθώς στην Ευρώπη θα κυκλοφορούν κάπως πιο άνετα, από ότι στην Αμερική. Ίδωμεν λοιπόν...