Τα καλύτερα μπουφάν για τους μικρούς μπόμπιρες

Είσαι έτοιμη για τα πρώτα κρύα;
Τα καλύτερα μπουφάν για τους μικρούς μπόμπιρες



Πιστεύω ότι ο λόγος που λατρεύουμε  τόσο τα παιδικά ρούχα είναι γιατί είναι η τέλεια μικρογραφία των  ενήλικων ρούχων. Κάποιες φορές μάλιστα τα ρούχα για παιδιά είναι ακόμα πιο δημιουργικά και ευφάνταστα από αυτά που έχει η κάθε μια μας στην ντουλάπα της. Έχω πιάσει πολλές φορές εμένα και τις φίλες μου να χαζεύουμε στα παιδικά τμήματα μεγάλων αλυσίδων καταστημάτων και να αναρωτιόμαστε «μα γιατί δεν υπάρχει και στο νούμερο μου αυτό?». Το μαγικό με τα παιδικά ρούχα είναι ότι οι δημιουργοί τους έχουν την άνεση να βάζουν όση φαντασία θέλουν, να προσπαθούν να είναι πολύ πιο δημιουργικοί και ας το παραδεχτούμε, το παιδικό κοινό είναι το πιο δύσκολο.

της Αθηνάς Κουτρομάνου

Μπορεί εσύ να έχεις μία μεγάλη ποικιλία από καταστήματα ρούχων να διαλέξεις αλλά όταν έρχεται η σειρά για τον μικρό σου μπόμπιρα, χρειάζεται ψάξιμο για να βρεις το ιδανικό ρούχο που να ταιριάζει στη  προσωπικότητα του. Είναι δύσκολο να διαλέγεις ρούχα για κάποιον άλλο –και δεν θες με τίποτα να κάνεις αποτυχημένο δώρο σε ένα παιδί- και για αυτό το λόγο σου έχουμε μαζέψει τα καλύτερα μπουφάν και παλτό για αγόρια και κορίτσια για την πρώτη εξόρμηση για shopping της σεζόν.

Τα παιδικά ρούχα χρειάζονται χρώμα, πρέπει να είναι ευκολοφόρετα και άνετα για το καθημερινό παιχνίδι αλλά ταυτόχρονα να ξεχωρίζουν. Διάλεξε πάρκα παλτό, κοριτσίστικες γούνες ή χουχουλιάρικα ζεστά μπουφάν και ο μικρό σου μπόμπιρας θα σε λατρέψει.