Τα οικονομικά και υπέροχα ρούχα που επιλέγει η Kate Midleton για τον Πρίγκιπα Γεώργιο

Η σειριά παιδικών ρούχων της γυναίκας του Jamie Oliver που λατρεύει ο Πρίγκιπας Γεώργιος.
Τα οικονομικά και υπέροχα ρούχα που επιλέγει η Kate Midleton για τον Πρίγκιπα Γεώργιο



Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί που να μην έχουν χαζέψει με τις ώρες στην τηλεόραση τις εκπομπές του Jamie Oliver, δεν έχουν ένα συρτάρι πλημμυρισμένο με δικά του dvd μαγειρική ή δεν έχουν κάποιο βιβλίο του γεμάτο με λαχταριστές συνταγές έτοιμες να τις φας. Ο Jamie εκτός από μία πολύ επιτυχημένη καριέρα έχει και μία πολύ όμορφη οικογένεια. Ξέρεις από αυτές με τα πανέμορφα ξανθιά παιδάκια, τις μπούκλες, τα γαλάζια μάτια… ναι… ναι…μια τέτοια.

της Αθηνάς Κουτρομάνου

Πίσω από αυτή την οικογένεια βρίσκεται η καλά οργανωμένη μαμά που φροντίζει τα τρία κορίτσια και τα δύο αγόρια της –βάζουμε και τον Jamie στα αγόρια φυσικά. H Jools Oliver, είναι μία υπερδραστήρια μαμά η οποία εκμεταλλευόμενη την αγάπη της για τα πιτσιρίκια της αλλά και την καριέρα της στο modeling σε νεότερη ηλικία, αποφάσισε να συνεργαστεί με την εταιρεία Mothercare για την δημιουργία μίας σειράς πανέμορφων ρούχων με το όνομα «Little Bird». Να φανταστείς πόσο cute είναι τα παιδικά ρούχα που σχεδιάζει που ακόμα και η Kate Middleton τα επιλέγει για τις δημόσιες εμφανίσεις του Πρίγκιπα Γεώργιου, κάνοντας το e-shop της εταιρείας να τρελαίνονται με κάθε εμφάνιση του Πρίγκιπα.

Υπέροχα φορεματάκια που θυμίζουν αγγλική εξοχή, γεμάτα λουλούδια, ρετρό γραμμές, ζεστά πουλόβερ και άνετα παντελόνια είναι μερικά από τα ρούχα που σχεδιάζει η Jools και έχουν κάνει τους followers της στο instagram να ξετρελαίνονται.

Δες το βίντεο για την κανούρια καμπάνια των «Little Bird» της Mothercare και θα καταλάβεις.