Θέλει πίσω την Selena Gomez o Justin Bieber (κι ας κοιμάται με άλλη)

Μετά από τον τελευταίο (από τους πολλούς είναι η αλήθεια) χωρισμό, ο Justin Bieber αποφάσισε να διεκδικήσει την Selena Gomez!
Θέλει πίσω την Selena Gomez o Justin Bieber (κι ας κοιμάται με άλλη) - Κεντρική Εικόνα



Το ζευγάρι με τις περισσότερες ίσως επανασυνδέσεις (!) αποφάσισε να χωρίσει εκ νέου πριν λίγες ημέρες! Η Selena Gomez τόλμησε μάλιστα να κάνει unfollow τον Justin Bieber στο Instagram. Kάτι που προκάλεσε όχι μόνο την περιέργεια αλλά και την έκπληξη όλων, καθώς δεν είχε κάνει κάτι ανάλογο στο παρελθόν της σχέσης τους.

Η κίνηση πλήρωσε τον 20χρονο super star κι αποφάσισε να το ρίξει στο... συναίσθημα! Πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του με την Selena Gomez, στην οποία η 22χρονη τραγουδίστρια τον αγκαλιάζει τρυφερά .Τα αινιγματικά ποσταρίσματα όμως δεν σταματούν στην φωτογραφία του Justin, καθώς και η 22χρονη star ανάρτησε το μήνυμα “Μερικές φορές νομίζουμε πως δεν είμαστε αρκετά καλοί. Αλλά τότε, συνειδητοποιώ πως όταν νιώθω μόνη, έχω τον Θεό”!

Αιτία του χωρισμού, φέρεται πως είναι η 17χρονη Kendall Jenner, κολλητή φίλη της Selena. Η Kendall, η οποία είναι ετεροθαλής αδελφή της Kim Kardashian, έχει ξεκινήσει κάπως πιο... στενή παρέα με τον Καναδό super star, με τις κακές γλώσσες να αναφέρουν πως η Jenner είναι πλέον στο μυαλό και στο κρεβάτι του... 

Θα αλλάξει η φωτογραφία τα δεδομένα; Καλή προσπάθεια πάντως Justin...