Mετά την Jennifer Lawrence γυμνή και η Winona Ryder στο Fappening!

Tελειωμό δεν έχει το θέμα της διαρροής γυμνών φωτογραφιών διασήμων, με την Winona Ryder να προστίθεται στη λίστα του Fappening!
Mετά την Jennifer Lawrence γυμνή και η Winona Ryder στο Fappening! - Κεντρική Εικόνα



Η διαρροή γυμνών φωτογραφιών από hackers ξεκίνησε στα μέσα Αυγούστου, ωστόσο φαίνεται πως θα έχει πολύ δρόμο ακόμη, καθώς κάθε μέρα διάσημοι stars βλέπουν τις προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο!

Η Winona Ryder, κάτοχος μιας Χρυσής Σφαίρας για την ερμηνεία της στο “Age of Innocence”, προστέθηκε στη λίστα των θυμάτων του Fappening, δίπλα στην Jennifer Lawrence, την Kaley Cuoco, την Avril Lavigne, την Kate Upton και σε πολλές ακόμη super star. Το TMZ προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της, αλλά η 42χρονη Winona Ryder δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. 

Φαίνεται όμως, πως δεν πρέπει να ανησυχούν μόνο οι κυρίες που είχαν αποθηκευμένες τις φωτογραφίες τους στο iCloud αλλά και οι... κύριοι! Στο νέο κύμα διαρροής γυμνών φωτογραφιών περιλαμβάνεται και ο Nick Hogan, γιος του Hulk Hogan. Ο οποίος είναι και ο πρώτος άνδρας που βλέπει γυμνές φωτογραφίες του στο Fappening.

Και αν το όνομα του υιού Hogan δεν λέει και πολλά (γιατί ΟΚ, δεν είναι και star), οι hackers υπόσχονται νέο υλικό, διάσημων ανδρών και γυναικών... Για να δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσει ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην showbiz!