Miley Cyrus: Τι απίστευτο της συνέβη στα VMAs;

Θα εντυπωσιαστείς και θα... συγκινηθείς όταν διαβάσεις τι πραγματικά συνέβη!
Miley Cyrus: Τι απίστευτο της συνέβη στα VMAs;  - Κεντρική Εικόνα



Ο τρόπος με τον οποίο η Miley Cyrus δέχτηκε να γίνει η απονομή του βραβείου της για το “Video of the Year,”  άφησε πραγματικά άφωνο το κοινό! Αφήνοντας πίσω τα... twerking της περσινής εμφάνισής της στα , έστειλε VMAs ένα μήνυμα το οποίο άγγιξε την ψυχή όλων. 

Ένας πρώην άστεγος του Los Angeles, o Jesse ανέβηκε στη σκηνή στη θέση της, για να δεχθεί το βραβείο της, προσωποποιώντας 1,6 εκατομμύρια άστεγους των Ηνωμένων Πολιτειών. Όλοι όσοι τους είδαν μαζί εκείνη τη βραδιά, νόμιζαν ότι ο όμορφος νεαρός ήταν το... ραντεβού της (ακόμα και η Katy Perry που καθόταν δίπλα τους!

Ποιος είναι όμως στ' αλήθεια ο Jesse; O 22χρονος νεαρός, άφησε το σπίτι του στο Όρεγκον για να κυνηγήσει την τύχη του ως μοντέλο στο Λος Άντζελες. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε κι έτσι βρέθηκε... στο δρόμο, παρά την εμφάνισή του και την όρεξη του για δουλειά. 

Έτσι λοιπόν, με αυτή του την κίνηση, θέλησε να προσπαθήσει να βοηθήσει όλους τους άστεγους, αλλά και τον εαυτό του φυσικά, μήπως καταφέρει και αλλάξει την τύχη του! Η Miley συγκινήθηκε, βλέποντας τον να προσκαλεί τον κόσμο να δράσει μέσω της σελίδας της στο Facebook, ώστε να μπει ένα τέλος στην έλλειψη στέγασης των νέων. 

Μάλιστα, ο Jesse έκλεισε τον λόγο του, με την έκφραση: «Ένα όνειρο που κάνεις μόνος σου, παραμένει όνειρο. Ένα όνειρο που κάνεις μαζί με άλλους μετατρέπεται σε πραγματικότητα».