Τι να αποφύγεις στο φλερτ για να μην είσαι (πάλι) μόνη

Άσε τις υπερβολές και τράβηξε το ενδιαφέρον του με τον σωστό τρόπο και όχι σαν να πρωταγωνιστείς σε ταινία.
Τι να αποφύγεις στο φλερτ για να μην είσαι (πάλι) μόνη



Μερικές από τις χειρότερες κινήσεις για φλερτ τις έχουμε δει στο σινεμά. Η αλήθεια είναι πως όταν παρακολουθείς μια ερωτική σκηνή φαντάζεσαι μέσα σε αυτή τον εαυτό σου. Ας δούμε όμως την πραγματικότητα γιατί αυτά γίνονται μόνο σε ταινίες. Δεν μπορώ καν να σκεφτώ να εφαρμόσω τέτοιους διαλόγους ή κινήσεις στην πραγματική ζωή γιατί το αποτέλεσμα θα είναι για γέλια. Ας δούμε τους οκτώ χειρότερους τρόπους, που θα μπορούσες να φλερτάρεις.

1.Τον κάνεις να ζηλεύει.

Θέλεις να βγεις ραντεβού με ένα καλό παιδί αλλά δεν σου δείχνει το απαραίτητο ενδιαφέρον. Έτσι, αποφασίζεις να προσεγγίσεις έναν από τους φίλους του γιατί νομίζεις πως έτσι θα ζηλέψει και θα πέσει στα γόνατά σου. Λοιπόν, αυτή είναι πραγματικά η χειρότερη κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις. Ποτέ μη φλερτάρεις κάποιον άλλο γιατί απλά δεν λειτουργεί. Ίσα ίσα, θα έχει έναν ακόμη λόγο να μη σε πλησιάσει.

2. Παίζεις με τα μαλλιά σου.

Το να έχεις πιάσει μια τούφα από τα μαλλιά σου και να παίζεις με αυτή δεν ωφελεί σε τίποτα. Δεν μπορώ να σκεφτώ πώς θα προσελκύσεις έναν άντρα απλά παίζοντας με αυτά γιατί το πιθανότερο είναι να το κάνεις με λάθος τρόπο και να γίνει εκνευριστικό γι αυτόν που σε κοιτάζει.

3. Τρως δελεαστικά.

Κάθεσαι απέναντί του και τρως με νόημα την κάθε πιρουνιά, κάπως διστακτικά, κάπως ερωτικά και γλείφεις και τα χείλια σου. Με λίγες λέξεις, δεν θα σε ωφελήσει σε τίποτα. Σίγουρα θα του τραβήξεις το ενδιαφέρον αλλά πίστεψέ με δεν θα είναι για καλό.

4. Τον αγκαλιάζεις δημοσίως.

Αν σκοπεύεις να δείξεις την αγάπη σου κάνε το, αλλά όχι δημόσια. Προσπάθησε να αποφύγεις τους φίλους του γιατί έτσι θα προκαλέσεις τα σχόλιά τους και είναι κάτι που δε θέλεις. Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να σε απορρίψει μπροστά σε κόσμο και τέτοια ντροπή θα ήθελες να την αποφύγεις.

5. Λες ψέμματα.

Βλέπουμε στις ταινίες ζευγάρια που λένε συνεχώς ψέματα. Στη συνέχεια τσακώνονται, μετά τα βρίσκουν και πάει λέγοντας. Στην πραγματικότητα σκοπός σου είναι να αποφύγεις οποιαδήποτε αντιπαράθεση για τον απλό λόγο πως σε κανέναν άντρα δεν αρέσει να τσακώνεται. Καλύτερα να δοκιμάσεις να του δώσεις ένα φιλί, παρά να φτιάξεις μια ωραία ιστορία και να ξεκινήσεις έναν ψεύτικο καυγά έτσι για να... ανάψουν λίγο τα αίματα.

6. Πέφτεις πάνω του.

Ίσως είναι από τις λίγες τακτικές που θα μπορούσε να πιάσει. Όταν είστε στον ίδιο χώρο, παρακολούθησε τις κινήσεις του και ξαφνικά εμφανίσου από το πουθενά και πέσε πάνω του (μην ξεχάσεις να κρατάς χαρτιά). Αν σκύψει να σε βοηθήσει, είναι καλό σημάδι, αν πάλι σου πει ένα συγγνώμη και συνεχίσει την πορεία του τότε ξέχασέ τον. Έχει αλλού το μυαλό του.

7. Κλείνεις το μάτι.

Για μένα προσωπικά είναι ό,τι πιο λάθος θα μπορούσες να κάνεις σε έναν άντρα. Ούτε καν για αστείο δεν θα μπορούσε αυτή η κίνηση να είναι αποτελεσματική. Το πιθανότερο είναι να νομίζει πως έχεις κάποιο τικ. Προτίμησε να τον κοιτάζεις επίμονα αλλά διακριτικά. Έτσι, δείχνεις το ενδιαφέρον σου και του δίνεις το ελεύθερο να σε πλησιάσει.

8. Γελάς με ότι λέει.

Όταν ακούς κάτι πραγματικά αστείο, το να γελάσεις είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να φλερτάρεις. Αν όμως περάσεις στο άλλο στάδιο, αυτό της υπερβολής, γελάς δηλαδή με ό,τι κι αν λέει, τότε θα σε περάσει για χαζή. Ένα απλό και όμορφο χαμόγελο είναι αυτό που χρειάζεσαι για να προσελκύσεις έναν άντρα.