Σκέψεις ενός άντρα: Τι σκέφτονται οι γυναίκες για το sex Vs πραγματικότητα

Γιατί κορίτσιατα πράγματα στο sex δεν είναι ακριβώς όπως μας τα λέτε.
Σκέψεις ενός άντρα: Τι σκέφτονται οι γυναίκες για το sex Vs πραγματικότητα



Ήρθε η ώρα να πω τα πράγματα έξω από τα δόντια παιδιά. Έχουν δημιουργηθεί μύθοι στον γυναικείο εγκέφαλο γύρω από το σεξ και θα καταρριφθούν σαν πέναλτι σε κενή εστία. Δηλαδή εύκολα!

του Δημήτρη Δρίζου

"Δεν είναι μόνο αγάπη το sex, είναι απλά σωματική ανάγκη"

Κορίτσια τι πιστεύατε; Πως οι άντρες θέλουν να κάνουν sex μαζί σας μόνο επειδή το νιώθουν σαν μια σωματική ανάγκη; Ποιος σας το έχει πει; Ήρθε η στιγμή να φύγει ένας τεράστιος μύθος από το μυαλό σας. Δεν έχετε μόνο εσείς αισθήματα, έχουμε και εμείς. Πιστεύετε πως όλοι μας είμαστε σαν τον Barney Stinson ή τον Joy Tribbiani; Όχι παιδάκια. Αγάπη ψάχνουμε όλοι σε αυτή τη ζωή.

Έρευνες έχουν δείξει (μην ρωτάς τώρα και εσύ τι έρευνες. Έρευνες λέμε), πως ένας από τους δυο σε ένα ζευγάρι που θέλει σεξ δεν το κάνει για να ικανοποιήσει τις περισσότερες φορές τις σωματικές του ανάγκες, αλλά θέλει να νιώσει επιθυμητός από τον άνθρωπο που αγαπάει. Η απόρριψη συχνά οδηγεί σε συμπτώματα όπως η κατάθλιψη, οπότε ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

"Δεν με βρίσκει ελκυστική. Με έχει μόνο για το sex"

Aυτό θες να πιστεύεις εσύ γιατί τις περισσότερες φορές αυτό σε βολεύει να πιστεύεις. Και ξέρεις γιατί οδηγήθηκες σε αυτό το συμπέρασμα; Γιατί η καθημερινότητα έχει οδηγήσει ένα ζευγάρι στην έλλειψη επικοινωνίας και στον περιορισμό των αναγκών. Οι άντρες που παραπονιούνται για τις συντρόφους τους αναφέρονται στον σεξουαλικό τομέα. Πίστεψε με: Κανείς δεν παραπονέθηκε ποτέ για την σύντροφο του για το sex. Όλοι παραπονιόμαστε για έλλειψη σεβασμού προς εμάς, όσον αφορά την κούραση, τις προσπάθειες και την αναγνώριση όλων αυτών. Επίσης όταν κάνουμε κακό sex, το σχολιάζετε, όταν κάνουμε καλό το περνάτε στο ντούκου. Δείξτε κατανόηση και δεν θα χάσετε. Εγγυημένο.

"Το πορνό είναι αηδιαστικό και αν βλέπει είναι και εκείνος αηδιαστικός"

Μπορεί να σου φανεί κυνικό (που μάλλον είναι), αλλά όταν κάνει κάτι στο sex που σε τρελαίνει, ξέρεις που το έμαθε; Ναι, καλά κατάλαβες. Δεν είχε έμπνευση μια μέρα ο σύντροφός σου και αποφάσισε να γίνει Ron Jeremy. ΟΚ, δεν είναι και το καλύτερο να περνάει ώρες μπροστά στην τηλεόραση ή τον υπολογιστή και να βλέπει πορνό σαν τον Joseph Gordon-Levitt, αλλά αν τον θεωρείς αηδιαστικό για κάτι τέτοιο και όχι επειδή δεν πληρώνει τον λογαριασμό όταν βγαίνετε, τότε sorry αλλά μάλλον εσύ έχεις πρόβλημα και όχι εκείνος. Φαντάσου τη δική σου αντίδραση αν σου έλεγε πως βρίσκει αηδιαστικό το "50 shades of Grey" και μαζί με αυτό και σένα. Δεν σου αρέσει έτσι; Αυτό που θέλω να σου πω είναι πως και το πορνό κάνει καλό σε μια σχέση και για τους δυο, μέσα σε λογικά πλαίσια πάντα.

"Όλοι οι άντρες παίρνουν πρωτοβουλίες, ο δικός μου είναι μόνιμα βαρετός και παθητικός"

Έχεις καμία ιδέα πόσο άσχημο είναι για έναν άντρα να απορρίπτεται ερωτικά από μια γυναίκα; Όταν κάνει κίνηση να σε αγγίξει και του λες "έχω πονοκέφαλο, είμαι κουρασμένη", ισοδυναμεί με κλωτσιά στό καλάμι. Και πονάει. Πολύ. Όταν στις 5 τελευταίες προσπάθειές του μετράει 2 επιτυχίες, καλύτερα στείλτον για ψάρεμα. Ρώτα τον γιατί δεν παίρνει πρωτοβουλία. Η απάντηση που θα σου δώσει ίσως σε ξαφνιάσει και εννοώ ευχάριστα, γιατί οι άντρες δεν είμαστε τόσο ρηχοί όσο θέλεις να πιστεύεις. Μπορούμε να συζητήσουμε και να κατανοήσουμε πράγματα που απλά δεν μπαίνεις στον κόπο να συζητήσεις. Γενικά να θυμάσαι: Είναι ωραίο να σκεφτόμαστε τι θέλεις, αλλά δεν μπορούμε να μαντεύουμε συνέχεια. Γιατί μια λάθος μαντεψιά ισοδυναμεί με την κουρτίνα που πίσω κρύβει τον Ζονγκ!

"Ο σύντροφος μου θέλει συνέχεια περίεργα πράγματα στο sex και αν δεν τα κάνω δεν τον ικανοποιώ"

Θα σου κάνω μια ερώτηση (όχι αν σε αγαπάει όπως εγώ): Αν έκανε μόνο τα απλά πράγματα στο sex δεν θα τον θεωρούσες βαρετό; Εμείς σαν άντρες ζητάμε περίεργα πράγματα στο sex για έναν λόγο ο οποίος μας ακολουθεί από τότε που εμφανίστηκαν στη Γη οι πρώτες μορφές ζωής. Γιατί είναι ίσως η μοναδική στιγμή που νιώθουμε πως έχουμε απόλυτα το πάνω χέρι. Αν δεν συμφωνείς με κάτι που σου ζητάει ο σύντροφός σου, ρώτα τον κάτι απλό: Προτιμάει να κάνεις κάτι που δεν θέλεις ή κάτι το οποίο θα σου αρέσει πραγματικά; Η απάντηση θα σε εκπλήξει.

Αφού διάβασες όσους μύθους κατέρριψα με την αντρική πραγματικότητα, δοκίμασε να τους κουβεντιάσεις με τον σύντροφο σου. Θα αποκομίσετε μόνο θετικά στοιχεία, τόσο στη σχέση όσο και στο κρεβάτι σας. Εγώ τις συμβουλές μου σαν άντρας πάντως τις έδωσα.