Όμορφη τον χειμώνα: όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείς

Ακόμα προτιμάς τις ζέστες από τις βροχές; Μάλλον δεν είσαι πολύ προετοιμασμένη ώστε να χαίρεσαι με τα κρύα.
Όμορφη τον χειμώνα: όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείς



Επιτέλους άρχισαν τα πρώτα κρύα! Το περίμενω πως και πως να κάτσω την Κυριακή στον καναπέ με το πάπλωμα μου, την ζεστή σοκολάτα και να βλέπω ταινίες. Θέλω να φοράω πάλι μαύρα ρούχα με τα μποτάκια μου ή ένα έντονο γήινο smoky eye με μπορντώ κραγιόν. Χαίρομαι που δεν θα λιώνει πια το foundation μου ή που δεν θα έχω όρεξη να πάω μέχρι το περίπτερο. Μην με κοιτάς έτσι περίεργα, Ολλανδέζα είμαι. Λογικό είναι να μου αρέσει το κρύο και η βροχή.

Από τη Δανάη Γεωργαντά

Παρακάτω θα βρεις τον οδηγό μου για να είσαι και να νιώθεις όμορφη τον χειμώνα. Θα προσπαθήσω να σε πείσω ότι είναι καλύτερη εποχή από το καλοκαίρι!

  • Το καλύτερο μακιγιάζ για να μπεις σιγά σιγα στο κλίμα ότι άρχισαν τα κρύα είναι το σκούρο smoky eye κατά προτίμηση στις αποχρώσεις του καφέ και ένα σκούρο κόκκινο κραγιόν. Είναι υπέροχος συνδυασμός και ταιριάζει με τα περισσότερα σου ρούχα.

 

Είσαι όμως λίγο πιο ροκ; Κάνε ένα έντονο cat-eye eyeliner με πολλή μάσκαρα αντί για το smoky.

  • Αν έχεις αλλεργίες ή τρέχει πολύ εύκολα η μύτη σου κράτα μαζί και το κραγιόν που ήδη φοράς για να μην έχεις το άγχος όταν θα φτερνίζεσαι.
  • Φρόντισε να έχεις πάντα μαζί σου στην τσάντα: κρέμα χεριών και lip balm! Αυτός ο συνδυασμός θα είναι ο καλύτερος σου φίλος για τους επόμενους 5 μήνες.
  • Πριν βγεις από το σπίτι άπλωσε μια οποιαδήποτε ενυδατική στα πόδια σου για να μην αφυδατώνονται στο κρύο και να σε κρατήσει λίγο παραπάνω ζεστή την πρώτη ώρα που θα βγεις έξω.
  • Επένδυσε σε κάποιο προιόν κατά του φριζαρίσματος για να μην βγεις έξω σαν την Μόνικα από το Friends.

 

 

  • ​Να φοράς σκουφάκια βαμβακερά αντί για μάλλινα ώστε να αποφύγεις τον στατικό ηλεκτρισμό. Δεν θέλεις να είσαι κάπου, να βγάλεις το σκουφάκι και να έχουν σηκωθεί όλες οι τρίχες όρθιες. Αν βέβαια επιμένεις στο μάλλινο κάνε τα μαλλιά σου μια πλάγια χαμηλή κοτσίδα ώστε τουλάχιστον να μην σηκωθούν και όλες. Ξέρω ότι ακόμα δεν σε έχω πείσει αλλά αν ακολουθήσεις αυτά τα μικρά tips θα περάσεις πολύ πιο ευχάριστα και θα εκτιμήσεις τις ωραίες στιγμές.