Άφησε χώρο για τους καινούριους φίλους στη ζωή σου

Ποτέ δεν είναι αργά για να αρχίσει μία νέα φιλία, αρκεί να της δώσεις τον χώρο και τον χρόνο για να ευδοκιμήσει.
Άφησε χώρο για τους καινούριους φίλους στη ζωή σου



Αυτή η σεζόν με βρίσκει σε νέα, πολύ ενδιαφέροντα projects, για την επιτυχία των οποίων δεν αμφέβαλλα ούτε μία στιγμή. Και με την ‘επιτυχία’ δεν αναφέρομαι στα πολλά χρήματα ούτε στην ανθρώπινη ματαιοδοξία, αλλά στη φρεσκάδα και την αλήθεια που κρύβουν. Γιατί για καλή μου τύχη είμαι μαζί με φίλους.

Από τη Μάρω Παρασκευούδη

Υπάρχουν δύο κατηγορίες φίλων. Από τη μία είναι αυτοί που σε ξέρουν μία ζωή, μεγάλωσαν μαζί σου, σου έδωσαν τον χώρο που ήθελες για να εξελιχτείς, έμαθαν να σε αγαπούν με κάθε ελάττωμα και σε βοήθησαν να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Από την άλλη είναι οι ‘καινούριοι’ φίλοι. Άνθρωποι που βρέθηκαν τυχαία στον δρόμο σου για να σου δείξουν άλλα μονοπάτια, πιο ενδιαφέροντα από ποτέ. Άνθρωποι που σε εμπνέουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο να δοκιμάσεις το άγνωστο, να ανακαλύψεις τις δυνατότητές σου και να κάνεις ακόμα μεγαλύτερα βήματα. Σήμερα ξύπνησα ευγνώμων που έχω στη ζωή μου και ‘τέτοιους’ φίλους. Ανθρώπους που μπορεί να μην μοιραζόμαστε φιλία άπειρων χρόνων, αλλά οι δυνατές στιγμές που ζήσαμε - και συνεχίζουμε να ζούμε - θα μας ενώνουν για πάντα.

Η συμβουλή μου: Αφέσου ελεύθερη σε περιπέτειες με νέους φίλους. Κι αν δεν είσαι σίγουρη για το πώς θα τους αναγνωρίσεις, αρκεί αυτό: Σε κάνουν να νιώθεις ότι τους ήξερες από πάντα.