Ειρήνη Χειρδάρη: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για σεξ και σχέσεις!

Πολύτιμες συμβουλές σε φλέγοντα ζητήματα όπως το σεξ, οι σχέσεις και όλα όσα απασχολούν πολλά ζευγάρια. Ναι, κι εσένα...
Ειρήνη Χειρδάρη: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για σεξ και σχέσεις! - Κεντρική Εικόνα



Η sex editor Ειρήνη Χειρδάρη βρέθηκε την Κυριακή στην απογευματινή εκπομπή του ΣΚΑΪ "Join Us" και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τις σχέσεις, τον έρωτα, το γάμο και όλα όσα πρέπει να κάνει κανείς για τον/την σύντροφό του. 

Ποια είναι τα πιο συχνά προβλήματα που ακούς;

Μεγάλο θέμα είναι η Ελληνίδα 40άρα. Αυτή που παντρεύτηκε και έκανε παιδιά νωρίς και κάπου σε αυτήν την ηλικία βιώνει το πικ το σεξουαλικό, παραμυθιάζεται και θέλει να ζήσει τον έρωτα που δεν έχει ζήσει. Το ίδιο ισχύει και για τον άντρα 40άρη που παντρεύτηκε νωρίς από φόβο ή κόμπλεξ “την ιδανική γυναίκα-μάνα” που θα είναι καλή σύντροφος και θα βοηθήσει στη μόρφωση των παιδιών, φοβούμενος τη γυναικεία σεξουαλικότητα. Έτσι έχει φθάσει κι αυτός στο σημείο που θέλει να ξαναζήσει τον έρωτα και... απατά. Γενικά τα περισσότερα διαζύγια σήμερα γίνονται γιατί οι άντρες τελικά δεν παντρεύονται τη γυναίκα που πραγματικά ποθούν και οι γυναίκες γύρω στα 40 ψάχνουν κάτι αλλο να βρουν, για αυτό και οι περισσότεροι άντρες πελάτες μου σήμερα... απατούν!

Γιατί τι ψάχνουν να βρουν που δεν έχει η γυναίκα τους;

Γιατί παντρεύτηκαν τη γυναίκα που θα ήταν καλή μάνα και όχι τη γυναίκα που ποθούσαν πολύ. Άλλοι βέβαια απατάνε κι απο βλακεία, απληστία ή από εκδίκηση. Αν βέβαια φθάσεις σε αυτό το σημείο να απατήσεις, αυτό δείχνει πως δεν έχεις καμία παιδεία για τις σχέσεις.

Ισχύει αυτό που λέμε "με τη γυναίκα μου κάνω άλλα πράγματα γιατί είναι η μάνα των παιδιών μου και με την ερωμένη κάνω άλλα;"

Aυτό είναι τεράστιο λάθος γιατί όσο προχωράει η σχέση μας με κάποιον, το σεξ πρέπει να έχει αυξάνουσα πορεία, γιατί όσο μεγαλώνει η αγάπη παύει να υπάρχει τόσο έντονη ερωτική επιθυμία, γιατί αυτά τα δύο συγκρούονται μεταξύ τους και πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία. 

Αν υποθέσουμε πως σε ρωτάει μια πελάτισσα σου: “Δεν μπορώ να σταυρώσω άντρα με παρατάνε το πολύ πάνω στο 3μηνο, τι θα της έλεγες;”

Πιθανόν αυτή η γυναίκα δεν δίνει μεγάλο έρωτα στον άλλον. Όλοι λένε θελω έναν μεγάλο έρωτα, περιμένω κάποιον να με σώσει. Όχι, θα το δώσεις εσύ στον άλλον αυτό. Θα γίνεις εσύ ο πρίγκιπας ή η πριγκίπισσα, δεν λέω να τον παραμυθιάσεις αλλά αν σε ενδιαφέρει πραγματικά αυτός ο άνθρωπος δώσε του ένα μεγάλο έρωτα, σεξουαλική πρόκληση φουλ, στοργή φουλ, όλα σε μεγάλο βαθμό. 

Δες στα παρακάτω video ολόκληρη την συνέντευξη από την εκπομπή "Join Us" που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ κάθε Σάββατο και Κυριακή, 16:30- 18:30μμ