Μάνα και Hollywood δεν γίνεται: Η Mila Kunis αφήνει την καριέρα της για την Wyatt;

Toν σημαντικότερο ρόλο της ζωής της, αυτόν την μητρότητας, απολαμβάνει η Oυκρανίδα star. Θα γυρίσει όμως ξανά στα πλατό;
Μάνα και Hollywood δεν γίνεται: Η Mila Kunis αφήνει την καριέρα της για την Wyatt; - Κεντρική Εικόνα



Κύκλοι κοντά στην Mila Kunis και τον Ashton Kutcher, αναφέρουν πως ο ερχομός της κόρης τους, της Wyatt, άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τη ζωή οι δυο star. Σε τέτοιο βαθμό που η 31χρονη Mila, σκέφτεται σοβαρά να μην πρωταγωνιστήσει σε κάποια ταινία για αρκετά χρόνια και να αφιερωθεί στο μωρό! “H Mila γεννήθηκε για να γίνει μητέρα. Δεν θα ξαναγίνει ποτέ η glamourous celebrity που ήταν”, ανέφερε στο People.com, φίλος του ζευγαριού και πρόσθεσε “Οι ζωές τους άλλαξαν. Όχι τόσο δραστικά όπως άλλων ζευγαριών, γιατί είχαν σχεδιάσει να γίνουν γονείς. Γνώριζαν τις ευθύνες”.

Τι γίνεται όμως και με τον “χαζομπαμπά” Ashton Κutcher; “Είναι έτοιμος να κάνει οτιδήποτε για να φροντίσει το μωρό. Είναι πραγματικά εκστασιασμένος”! Το ζευγάρι, το οποίο ξεκίνησε να βγαίνει το 2012, παρουσίασε την κόρη τους στους φίλους τους στο καθιερωμένο baby shower, αποφάσισε να αφήσει η Kunis την καριέρα της επ'αόριστον, σύμφωνα με την ίδια πηγή. “Δεν νομίζω πως μπορεί να μπει κάτι ανάμεσα στην Mila και την Wyatt. Αν χρειαστεί να μην παίξει ξανά σε ταινία, δεν θα έχει πρόβλημα. Τώρα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γίνει”, σχολίασε ο οικογενειακός φίλος τους ζευγαριού Kutcher-Kunis.

Το cinema να χάσει την 31χρονη Ουκρανίδα οριστικά; H μητρότητα θα είναι η αιτία...