Πώς να αντιγράψεις το office look της Reese Witherspoon

Πώς να αντιγράψεις το office look της Reese Witherspoon - Κεντρική Εικόνα



Είναι δύσκολο να καταφέρεις το ιδανικό office look, ξέρεις, αυτό που ισορροπεί άριστα ανάμεσα στο σοβαρό αλλά και στο παιχνιδιάρικο. Γιατί η αλήθεια είναι, ότι όλες θέλουμε να φαινόμαστε καθωσπρέπει businesswomen στα εταιρικά meeting αλλά καμία δεν θέλει να δείχνει σαν να έχει φορέσει το 80s σακάκι με βάτες της μαμάς της. Θέλουμε κάτι που να μοιάζει ευκολοφόρετο, να ταιριάζει με τα πιο πολλά ρούχα της ντουλάπας μας και ταυτόχρονα να βγάζει την δυναμική και έντονη προσωπικότητα μας προς τα έξω. Κάτι σαν το look της Reese Witherspoon δηλαδή.

Η Reese έχει την μοναδική ικανότητα να φοράει ένα απλό jean και μοιάζει σαν να πέρασε ώρες μπροστά από την τεράστια ντουλάπα της για να το διαλέξει. Αντιθέτως με άλλα πιο glamorous fashion icons όπως η Olivia Palermo, η Reese καταφέρνει να αποδώσει την πιο άρτια εκτέλεση στο look του γραφείου ενώ πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο, βγαίνει για φαγητό ή εμφανίζεται αψεγάδιαστη, μετά από εφτά ώρες πτήσης, στο αεροδρόμιο LAX.

Πριν τρομάξεις, δεν σου προτείνουμε να διαλέξεις την υπέροχη Salvatore Ferragamo τσάντα της Reese για να αποκτήσεις το στυλ της –αχ... πόσο την ζηλεύουμε αυτή την τσάντα- αλλά να εμπνευστείς από την απλότητα της ηθοποιού και να γίνεις μάστερ του less is more look. Ένα απλό σκουρόχρωμο jean με τέλεια εφαρμογή –μπορεί να σου πάρει καιρό αλλά θα καταφέρεις να το βρεις- και ένα μονόχρωμο peplum top όχι απλά θα σε κάνουν να δείχνεις stylish αλλά θα δομήσουν το σώμα σου και θα κρύψουν τα περιττά κιλάκια που όλες έχουμε. Διάλεξε μία doctor bag σε μεσαίο μέγεθος έτσι ώστε να μην σε κουράζει αλλά και να χωράει όλα τα απαραίτητα της ημέρας.