Γειτόνισσα με τον πρώην άντρας της η Gwyneth Paltrow

Mπορεί οι τίτλοι τέλους στον γάμο της γνωστής star με τον Chris Martin να έπεσαν, ωστόσο παραμένουν μια δεμένη οικογένεια!
Γειτόνισσα με τον πρώην άντρας της η Gwyneth Paltrow - Κεντρική Εικόνα



Ο τραγουδιστής των Coldplay αποφάσισε να μετακομίσει στην ίδια γειτονιά με την πρώην γυναίκα του, καθώς θέλει να είναι κοντά στα παιδιά τους. Έναν μόλις χρόνο, μετά το διαζύγιο τους! Όπως αναφέρει η Us Weekly, ο 37χρονος Martin, αγόρασε σπίτι στο Brentwood του Los Angeles, ακριβώς απέναντι από την Gwyneth Paltrow. Ο λόγος είναι τα δυο παιδιά τους, η Apple και ο Μοses, 10 και 8 ετών αντίστοιχα.

Φίλοι των δυο stars υποστηρίζουν ότι αυτή η μετακόμιση δρομολογήθηκε ώστε τα δυο παιδιά να βλέπουν τον πατέρα τους όποτε θέλουν και να βιώσουν όσο το δυνατό πιο ανώδυνα των χωρισμό των γονιών τους. Οι σχέσεις ανάμεσα στον Chris Martin και την Gwyneth Paltrow παραμένουν εξαιρετικές, κάτι το οποίο διευκόλυνε τον τραγουδιστή των Coldplay στην απόφαση της μετακόμισης. Ενδεικτικό του πόσο καλές είναι οι σχέσεις των δυο (ή του πόσο θέλουν να μας πείσουν γι΄ αυτό) είναι το γεγονός πως η Gwyneth γιόρτασε τα 42α γενέθλια της στο σπίτι του Chris! Το... φτωχικό του Martin είναι 7,700 τετραγωνικών μέτρων, με πέντε κρεβατοκάμαρες και επτά μπάνια, ενώ η τιμή του άγγιξε τα 6.75 εκατομμύρια δολάρια. 

Η -κατά 18 χρόνια νεότερη της Gwyneth- Jennifer Lawrence, οσκαρική ηθοποιός και νέα σύντροφος του Chris Martin, πάντως δεν πρέπει να χάρηκε ιδιαίτερα με την απόφαση του αγαπημένου της...