Η συγκινητική ομοιότητα του αείμνηστου Heath Ledger με την κόρη του...

Η Matilda ουσιαστικά δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον πατέρα της, καθώς όταν ο Ledger πέθανε από υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών ήταν μόλις 2 ετών.
Η συγκινητική ομοιότητα του αείμνηστου Heath Ledger με την κόρη του... - Κεντρική Εικόνα



Ο Heath Ledger έφυγε από τη ζωή το 2008 σε ηλικία 29 ετών, με την κόρη του, Matilda, να θυμίζει το πρόσωπο του Αυστραλού και εξαιρετικά ταλαντούχου πατέρα της... Η 8χρονη Matilda Ledger, βγήκε με την μητέρα της, Michelle Williams, στη Νέα Υόρκη με τους φωτογράφους να σπεύδουν να απαθανατίσουν την βόλτα των δυο γυναικών. Η ομοιότητα της Matilda με τον Heath είναι πραγματικά συγκινητική και το πρόσωπό της όσο περισσότερο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει με του μπαμπά της!

Η Matilda ουσιαστικά δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον πατέρα της, καθώς όταν ο Ledger πέθανε από υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών ήταν μόλις 2 ετών. Ο Heath Ledger τιμήθηκε το 2008 με το Oscar Β' Ανδρικού Ρόλου για την συγκλονιστική ερμηνεία του ως Joker στο “The Dark Knight”.

H 34χρονη Michelle Williams γνωρίστηκε με τον Ledger το 2005 στα γυρίσματα του “Broke Back Mountain”, με την σχέση τους να τελειώνει λίγους μήνες πριν βρεθεί νεκρός ο Αυστραλός star...