David και Victoria full in love!

Πιο ερωτευμένο από ποτέ είναι ένα από τα διασημότερα ζευγάρια της showbiz, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από εκδήλωση που παραβρέθηκαν.
David και Victoria full in love! - Κεντρική Εικόνα



O David Beckham και η Victoria Adams, οι οποίοι έκλεισαν 15 χρόνια γάμου τον περασμένο Ιούλιου, βρέθηκαν στην Σκωτία για την παρουσίαση της νέας μάρκας ουίσκι που υπογράφει ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής. Στην παρουσίαση βρέθηκαν και άλλα γνωστά ονόματα, όπως ο διάσημος chef, Gordon Ramsay.

Η “Posh” εντελώς αυθόρμητα (από τις λίγες στιγμές της είναι η αλήθεια), έσκυψε και φίλησε τον Βeckham στο μάγουλο, με τον φακό να απαθανατίζει την στιγμή, όπου φαίνεται πως οι δυο σταρ παραμένουν ερωτευμένοι όπως την πρώτη μέρα. Ο γάμος τους παραμένει σταθερός, παρά τα λίγα σύννεφα που υπήρξαν κατά καιρούς, με το ζευγάρι να έχει αποκτήσει 4 παιδιά.

Ο 40χρονος, πλέον, David, στην πρόποση του ευχαρίστησε τον συνέταιρο του, Simon Fuller, υποσχόμενος ένα ουίσκι που θα μείνει στην ιστορία και αναλείωτο στο χρόνο. Με την Victoria να είναι μονίμως δίπλα του! Έρωτας μεγάλος...