Κάντο όπως .. μία Λονδρέζα! (παρτ 1)

Big Ben, London Eye, Tower Bridge, Camden, Hyde Park, Picadilly Circus, Oxford Street, Harrods … ναι, το μυαλό μου ταξιδεύει γι'αυτό και αποφάσισα να γράψω σήμερα ..
Κάντο όπως .. μία Λονδρέζα!  (παρτ 1)



Big Ben, London Eye, Tower Bridge, Camden, Hyde Park, Picadilly Circus, Oxford Street, Harrods … ναι, το μυαλό μου ταξιδεύει γι'αυτό και αποφάσισα να γράψω σήμερα,  με αφορμή το πρόσφατο σύντομο ταξιδάκι μου στο κρύο αλλά όχι βροχερό αυτή τη φορά (ευτυχώς), Λονδίνο.

Ξεκινώντας αυτό το άρθρο σκέφτηκα πως έπρεπε καιρό να γράψω κάτι παρόμοιο, έχοντας υπάρξει φοιτήτρια στο Λονδίνο από το 2007-2010 .. (αχ πως περνάνε τα χρόνια.) Παρόλα αυτά μετά από τόσα χρόνια που τη γνωρίζω νιώθω ακόμα πως αυτή η συναρπαστική και κοσμοπολίτικη πόλη μου επιφυλάσσει συνέχεια μυστικά. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να κάνεις και να δεις που δεν σου φτάνει ποτέ ο χρόνος.

Μια φωτογραφία ίσον 1000 λέξεις δε λένε; Για εσάς που δεν έχετε πάει ποτέ Λονδίνο και θα θέλετε να πάρετε μία γεύση και για εσάς που έχετε πάει αλλά θέλετε να δείτε πόσο καλά γνωρίζετε την πόλη, σας παρουσιάζω 10 sos .. πράγματα και μέρη που πρέπει να “γευτείτε”  όταν βρίσκεστε στο Λονδίνο, οσο αφορά την καλοπέραση, τα αξιοθέατα και το φαγητό.. Τα υπόλοιπα sos.. σε ένα μήνα που θα επισκεφτώ την αδερφή μου για τα γενέθλιά της (εργάζεται εκεί), οπότε θα έχω πιο επίκαιρες φωτός και καινούριες προτάσεις!

Enjoy!