Μία ζέστη, μία κρύο: Τι πρέπει να φορέσεις

Τι να φορέσεις για να μην σε τρελάνει ο καιρός με τη ζέστη της ημέρας και τα κρύα το βράδυ.



Λατρεύεις το φθινόπωρο, γιατί έχει ένα τεράστιο θετικό για εμάς τα κορίτσια: Δεν ιδρώνουμε, αλλά δεν κρυώνουμε κιόλας τόσο πολύ ώστε να φορέσουμε πουλόβερ!

ΟΚ,το φθινόπωρο είναι η πιο κυκλοθυμική εποχή του χρόνου,αλλά μπορείς να κρατήσεις το στιλ σου. Παρακάτω σου έχουμε μερικά tips για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στιλιστικά στις "τρέλες" του καιρού, που το πρωί έχει ζέστη και το απογευματάκι ψύχρα.

1.Φόρεσε το καλοκαιρινό σου φόρεμα κάτω από ένα πουλόβερ

Ποια είναι η πιο συχνή φθινοπωρινή φωτογραφία που συναντάς στο Pinterest;  Μία κούπα ζεστό τσάι σε δύο χέρια καλυμμένα μέσα σε ένα πλεκτό πουλόβερ είναι η απάντηση και για αυτό σου προτείνω να βάλεις στην άκρη το look jean-πουλόβερ και δοκιμάσεις να φορέσεις το αγαπημένο σου φόρεμα κάτω από ένα μεγάλο χουχουλιάρικο sweater. Tο καλό με αυτό το look είναι ότι μόλις ζεσταθείς απλά βγάζεις το πουλόβερ σου και το ρίχνεις στους ώμους με μία ζακέτα. Συνδυάζεται ιδανικά με ένα ζευγάρι Converse ή Vans για τις πρωινές βόλτες ή με ένα ζευγάρι brogues με τρουκς λεπτομέρειες για το βράδυ.

2.Ankles boots

Το είδες στα street style των Fashion Weeks, είναι η ώρα να το τολμήσεις και εσύ. Βάλε τα σοσονάκια στη στιλιστική σου ζωή και κράτα ζεστά τα πόδια σου της μέρες που κάνει αρετή ζέστη για να φορέσεις καλσόν. Όταν κρατάμε ζεστά τα άκρα μας (κεφάλι, χέρια και κάτω μέρος ποδιού) τότε το υπόλοιπο σώμα δεν κρυώνει γρήγορα. Για αυτό το λόγο σου προτείνω να συνδυάσεις το look με ένα μεγάλο καπέλο fedora, κρατώντας το κεφάλι σου ζεστό. Φόρεσε μία ελαφριά μακρυμάνικη μπλούζα και την αγαπημένη σου skater skirt είσαι έτοιμη.

3.Βγάλε τη γούνα από το parka jacket σου

Το parka jacket με τη γούνα που σε κρατάει ζεστή όλο το χειμώνα μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα απλό ελαφρύ jacket αν απλά  του βγάλεις τη γούνα του. Όχι μόνο είναι μία οικονομική λύση αλλά συνδυάζοντας το με μία φούστα χωρίς καλσόν θα σε κρατήσει ζεστή στην περιοχή των παιδιών σε περίπτωση που ο καιρός αλλάξει ξαφνικά. Προτίμησε ένα πάρκα με κουκούλα, για να προφυλαχτείς μετά από ξαφνική βροχή, σε περίπτωση που έχεις ξεχάσει την ομπρέλα σου σπίτι.

4.Φόρα τα παλτό σου με ένα απλό t-shirt

Τα χειμωνιάτικα παλτό μπορούν να φορεθούν και αυτή την εποχή με ένα απλό καλοκαιρινό t-shirt από μέσα. Γύρισε τα μανίκια του παλτού ψηλά για να δροσίζεσαι –και είναι και μέσα στη μόδα ταυτόχρονα- και φόρα το απλό καλοκαιρινό tank top σου μέσα από ένα skinny jean. Μην φορέσεις καλτσούλες για να δροσίζεσαι  και στην περιοχή των ποδιών.

5.Τόλμησε να φορέσεις και μεγάλα πλεκτά κασκόλ

Τα ponchos μας ήρθαν από το μακρινό Περού και αποφάσισαν να μείνουν για να τα καλά στις ντουλάπες μας. Αν η μέρα έχει ξεκινήσει με ζέστη αλλά δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί τότε ένα μεγάλο πλεκτό κασκόλ ή ένα poncho θα πάρουν την θέση της κλασικής ζακέτας και θα σε κρατήσουν ζεστή σε περίπτωση που ο καιρός αλλάξει… πάλι. Αν θες να φορέσεις φόρεμα με αυτό το look τότε δοκίμασε ένα ζευγάρι ψηλές κάλτσες μέχρι το γόνατο για να σε κρατήσουν ζεστή.

Όποιο look και αν διαλέξεις μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου ένα ζεστό latte με γλυκιά κολοκύθα και θα μπεις αμέσως στο κλίμα της πιο cozy εποχής του χρόνου.