Robert Downey Jr-Sarah Jessica Parker: Έρωτας διαρκείας!

Πίσω στα 80's ήταν ένα από τα πιο hot ζευγάρια του Hollywood. Τρεις δεκαετίες μετά ο γοητευτικός super star εξομολογείται πως του λείπει η πρώην του!
Robert Downey Jr-Sarah Jessica Parker: Έρωτας διαρκείας! - Κεντρική Εικόνα



Ο Robert Downey Jr, παραδέχθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή πως δεν θα έλεγε “όχι” στο ενδεχόμενο να μιλήσει ξανά με την Sarah Jessica Parker, διευκρινίζοντας πως θα το έκανε μόνο μετά από άδεια του συζύγου της, ηθοποιού Matthew Broderick.

Oι 49χρονοι, πλέον, star ήταν ζευγάρι από το 1984 μέχρι το 1991, με τον εθισμό του Downey στα ναρκωτικά να αποτελεί την κύρια αιτία του χωρισμού τους. H Sarah Jessica Parker, είχε δηλώσει για το θέμα πως “αν δεν ήμουν εγώ, ίσως ο Robert να είχε πεθάνει”!

Ο πρωταγωνιστής τoυ blockbuster “Ιron Man”, φιλοξενήθηκε στην ραδιοφωνική εκπμπή του Howard Stern στον ραδιοφωνικό σταθμό SiriusXm, και σχολίασε για την σχέση του με την Parker: “Θα ήθελα να μιλήσω μαζί της. Να πούμε τα νέα μας. Αλλά μόνο μετά από άδεια του Matthew. Όταν χωρίσαμε πόνεσα. Επτά χρόνια ήμασταν μαζί, από τα 18 μας”.

Η πρωταγωνίστρια του "Sex and the City" γνωρίστηκε με τον Robert Downey Jr στα γυρίσματα της ταινίας “Fistborn”, όταν ακόμη ήταν και οι δυο ανερχόμενοι star. Σήμερα, 23 χρόνια μετά, ο Downey είναι παντρεμένος με την παραγωγό Susan Levin (με την οποία περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, έχοντας ένα γιο τον Exton Elias 2 ετών), ενώ η Sarah Jessica Parker είναι παντρεμένη με τον 52χρονο ηθοποιό, Matthew Broderick, και μητέρα 3 παιδιών.

Εδώ ταιριάζει ο στίχος “Για τις παλιές αγάπες μην μιλάς”...