Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες! Τι προβληματίζει το Μονακό;

Γονείς θα γίνουν ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η πριγκίπισσα Σαρλίν, ωστόσο το γεγονός πως περιμένουν δίδυμα τους βάζει σε μπελάδες!
Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες! Τι προβληματίζει το Μονακό; - Κεντρική Εικόνα



Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει το πρωτόκολλο του πριγκιπικού θρόνου του Μονακό στον πρίγκιπα Αλβέρτο και την πριγκίπισσα Σαρλίν. Ποιο από τα δίδυμα θα “ανέβει” στον θρόνο των Μονεγάσκων;

Το ζευγάρι, το οποίo παντρεύτηκε το 2011, ανακοίνωσε τον ερχομό των δίδυμων τον περασμένο Μάιο και έχει την αγωνία ποιο μωρό θα έρθει πρώτο στον κόσμο. Το πρωτόκολλο της βασιλικής οικογένειας των Grimaldi, έχει τροποποιηθεί, καθώς ο πρίγκιπας Ρενιέ (ο οποίος "έφυγε" από τη ζωή το 2005 σε ηλικία 81 ετών) άφησε “παραθυράκι” διαδοχής από τις κόρες του, Stephanie και Caroline, σε περίπτωση που ο γιος του, Αλβέρτος δεν παντρευόταν.

Το πριγκιπικό “πρόβλημα” έχει δημιουργηθεί για το τι θα συμβεί αν το πρώτο μωρό που γεννηθεί χρονικά είναι κορίτσι, κάτι που θα κάνει την διαδοχή στον θρόνο... Game of Thrones! Η γέννα έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο, οπότε η αγωνία θα παραταθεί για λίγο ακόμα.

Η 36χρονη Σαρλίν, η οποία τερμάτισε 5η Ολυμπιονίκης το 2000 στην κολύμβηση με τα χρώματα της Νοτίου Αφρικής, συνάντησε τον πρίγκιπα Αλβέρτο πριν από 14 χρόνια σε gala στο Μονακό. Σε μια εποχή οι φήμες για την σεξουαλική ταυτότητα του πρίγκιπα... οργίαζαν! Θέμα το οποίο ανάγκασε επίσημα το πριγκιπάτο να πάρει θέση.

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες! Και πριγκιποπούλες...