Είναι έγκυος η Ελένη; To πρώτο της post μετά το σούσουρο που έχει προκληθεί

Είναι έγκυος η Ελένη τελικά ή όχι; Τι λένε οι φήμες;
Είναι έγκυος η Ελένη; To πρώτο της post μετά το σούσουρο που έχει προκληθεί - Κεντρική Εικόνα



Όλο και φουντώνουν οι φήμες πως η Ελένη Μενεγάκη είναι έγκυος. Μάλιστα, βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει με ανυπομονησία τον ερχομό του τέταρτου παιδιού της πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού You, η Ελένη επισκέπτεται τον γυναικολόγο της στο Κολωνάκι σχεδόν κάθε 15 μέρες, ενώ η κοιλίτσα της έχει ήδη αρχίσει να φουσκώνει κάτι που με επιφύλαξη οδηγεί στα παραπάνω συμπερέσματα, ωστόσο επίσημα τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Άραγε τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της Μάκης Παντζόπουλος πιστεύουν πως μετά από πέντε χρόνια σχέσης ο ερχομός ενός παιδιού είναι ακριβώς ότι χρειάζετα για να ολοκληρωθεί η ευτυχία τους και να προχωρήσουν τη σχέση τους στο επόμενο βήμα; 

Ποιο ήταν όμως το πρώτο post της Ελένης μετά τo συγκεκριμένο δημοσίευμα; Η Μενεγάκη, ευχήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μια γλυκιά καλημέρα, ενώ έγραψε: "Καλημέρα αγόρια κ κορίτσια! Τι μουντάδα είναι αυτή σήμερα; Τι συννεφιά;; Καλά που στην ψυχή μας ο ήλιος πάντα λάμπει".

Άραγε ισχύουν οι φήμες ή όχι; Μόνο εκείνη το ξέρει...