Παντρεύεσαι τον χειμώνα; Το τέλειο μακιγιάζ για σένα!

Ήρθε ημεγάλη σου μέρα και δεν ξέρεις πως να βαφτείς; Δοκίμασε το "No Make-Up Make-Up".
Παντρεύεσαι τον χειμώνα; Το τέλειο μακιγιάζ για σένα! - Κεντρική Εικόνα



Είναι η πιο σημαντική μέρα. Είναι δική σου! Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου να σε θαυμάζουν από την κορυφή ως τα νύχια. Θέλεις να είσαι πανέμορφη γιατί αυτή η μέρα θα αποτυπωθεί για πάντα στη μνήμη σου αλλά και στις φωτογραφίες σου άρα θέλεις μετά από χρόνια να τις βλέπεις και να λαχταράς εκείνη την στιγμή που ήσουν τόσο ευτυχισμένη και σε έκανε να λάμπεις έτσι. Το πρόβλημα είναι ότι πολλές γυναίκες έχουν κάνει το λάθος να παρασύρονται από την μόδα εκείνης της περιόδου με αποτέλεσμα να βλέπουν τις φωτογραφίες μετά από χρόνια και να ντρέπονται για το look που είχαν επιλέξει. Δεν το θέλεις φυσικά αυτό! Για να το αποφύγεις κράτησε τα πάντα όσο πιο φυσικά γίνεται γιατί η φυσική ομορφιά δεν φεύγει ποτέ από την μόδα.

Από την Δανάη Γεωργαντά

Σημαντικό είναι η ενυδάτωση! Φρόντισε έναν μήνα πιο πριν να ξεκινήσεις να ενυδατώνεις αν δεν το κάνεις ήδη για να έχεις ένα λαμπερό δέρμα.

Το μακιγιάζ που θέλεις να πετύχεις είναι το “No Make-Up Make-Up” δηλαδή το μακιγιάζ που δεν θα καταλαβαίνεις ότι φοράς.

 

Οι γήινες αποχρώσεις είναι το κλειδί για το αποτέλεσμα αυτό. Κάνε ένα απαλό smoky στις αποχρώσεις του μπεζ-χρυσό στα μάτια σου, βάλε αρκετή μάσκαρα και αν θέλεις κάνε ένα cat-eye με καφέ eyeliner και μπορείς να προσθέσεις και ψεύτικες βλεφαρίδες. Απόφυγε τις πολύ έντονες ψεύτικες γιατί θέλεις να δείχνεις όσο πιο φυσική γίνεται.

 

Για τα μάγουλα βάλε λίγο ροζ ρουζ για να φαίνεσαι γλυκιά. Το bronzer θα έλεγα να το αποφύγεις γιατί αγριεύει το πρόσωπο. Καλύτερα να το βάλεις στο bachelor!

 

Τελείωσε το μακιγιάζ με nude χείλη έτσι ώστε όταν φιλήσεις τον άντρα σου να μην μείνει με σημάδι και σε σένα να μην χαλάσει το κραγιόν.

 

Εύχομαι τα καλύτερα!