Όλα όσα ειπώθηκαν για την ξαφνική αποχώρηση της Δέσποινας Καμπούρη από το πρωινό του Mega

Πώς σχολιάστηκε η ξαφνική αποχώρηση της Δέσποινας Καμπούρη από το πρωινό του Mega; Τι είπε η ίδια, ο Μάρκος Σεφερλής αλλά και η Έλενα Τσαβαλιά;
Όλα όσα ειπώθηκαν για την ξαφνική αποχώρηση της Δέσποινας Καμπούρη από το πρωινό του Mega - Κεντρική Εικόνα



Η εντελώς ξαφνική αποχώρηση της Δέσποινας Καμπούρη λίγο πριν την έναρξη της πρωινής εκπομπής "Mega με μία" έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που σχολίασαν αρνητικά το γεγονός. Τι είπαν όμως οι άμεσα εμπλεκόμενοι; 

H Δέσποινα Καμπούρη έδωσε την δική της απάντηση μέσα από την προσωπική της στήλη: “Έμαθα τα μαντάτα από το… twitter! Ναι, εκεί είδα κάποιες αναρτήσεις από διάφορα sites, τα οποία ενημέρωναν τους επισκέπτες τους για μία «αποχώρηση βόμβα» από την εκπομπή του Μάρκου λίγο πριν την πρεμιέρα. «Ποιος ξέρει τι ραδιοαρβύλα θα είναι πάλι αυτό», σκέφτηκα. Άλλωστε πριν από μία εβδομάδα περίπου, συναντηθήκαμε όλοι μαζί στα γραφεία του καναλιού, για να γνωριστούμε. Τα εν λόγω δημοσιεύματα λοιπόν, με ήθελαν εκτός εκπομπής και ανέφεραν ότι αντικαταστάθηκα από τη Χριστίνα Πολίτη γιατί θεώρησαν τα στελέχη του Mega ότι δε θα ταίριαζα στο πάνελ. Μάταια προσπαθούσα να βρω στο τηλέφωνο τους ανθρώπους με τους οποίους είχα συμφωνήσει τη φετινή συνεργασία. Η μικρή μου πείρα στα Media, όμως, με έχει διδάξει ότι τις περισσότερες φορές, τέτοιου είδους φήμες, δεν διαρρέουν τυχαία. Έτσι άλλωστε είχε διαρρεύσει και η δική μου συνάντηση με τους ανθρώπους του καναλιού την ίδια μέρα που βρέθηκα εκεί, για να μου κάνουν την πρόταση. Μάλιστα είχα αγχωθεί βλέποντάς το δημοσιευμένο, καθώς δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να νομίζουν οι άνθρωποι με τους οποίους είχα συμφωνήσει ότι μπορεί να είχε διαρρεύσει από εμένα προς πρόκληση εντυπώσεων . Τελικά, αργά το απόγευμα ενημερώθηκα τηλεφωνικά για αυτά που γνώριζα ήδη από νωρίς το πρωί μέσω δημοσιογράφων που με έπαιρναν διαδοχικά για να με ρωτήσουν αν ισχύουν αυτά που γράφονται”.

Ο Μάρκος Σεφερλής από την άλλη, μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την απομάκρυνση της Δέσποινας Καμπούρη από την εκπομπή: «Δεν είναι θέση δική μου να απαντήσω για την αποχώρηση της Δέσποινας Καμπούρη. Εμένα μου είναι πολύ συμπαθής σαν άτομο. Από την πρώτη στιγμή που ρωτήθηκα αν θέλω να είναι στην εκπομπή είπα ότι μου είναι πάρα πολύ συμπαθής, έρχεται στο θέατρο, με έχει δει, έχει περάσει καλά, άρα λέω θα μπορούμε να συνυπάρξουμε στην εκπομπή. Έγινε ένα meeting και με άλλους και με διάφορους άλλους προτεινόμενους και από εκεί και πέρα το κανάλι αποφάσισε να προχωρήσει στην αποχώρησή της και να φέρει ένα νέο μέλος, το οποίο πάλι ήξερα, είχα γνωρίσει στο J2US, είχαμε περάσει πολύ καλά, είναι γνώστης πραγμάτων της showbiz, άρα είπα γιατί όχι. Δεν είναι δική μου απόφαση και κανενός άλλου από εμάς...» Και πρόσθεσε: «Το πιο εύκολο θύμα θα ήταν η Έλενα για να γίνει ίντριγκα ότι μια γυναίκα "έφαγε" μια άλλη γυναίκα».

Τι απάντησε όμως και η Έλενα Τσαβαλιά για όσα ακούγονται; «Εμένα η θέση μου είναι μέσα στο πλατό του πρωινού του MEGA, δεν είναι η θέση μου ούτε για να δίνω ειδήσεις, ούτε για να κρίνω τις αποφάσεις των ιθυνόντων του MEGA, ούτε για να προτείνω, ούτε για να εγκρίνω, ούτε για να απορρίπτω κόσμο. Εγώ σε φήμες δεν απαντώ. Όποιος έχει αποδείξεις τον προκαλώ να μου τις τρίψει στη μούρη» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός! Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι μας έχετε περάσει λίγο για κανίβαλους»!

Καλύτερα να μην σχολιάσουμε όμως και εμείς περαιτέρω το γεγονός, διότι απ' ότι φαίνεται ο εκνευρισμός είναι μεγάλος...