H Νοrth West είναι ένα συνηθισμένο μωρό! Την ντύνει η μαμά της

Η Κim Kardashian διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να έχει προσλάβει στυλίστα για την δίχρονη κόρη της. Τουλάχιστον, όχι ακόμα...
H Νοrth West είναι ένα συνηθισμένο μωρό! Την ντύνει η μαμά της - Κεντρική Εικόνα



Η μικρούλα North West, κόρη του ράπερ Kanye West και της διάσημης τηλεπερσόνας, Kim Kardashian, θα συνεχίσει να κυκλοφορεί με τις στυλιστικές επιλογές της μαμάς της.

Οι φήμες ήθελαν την 33χρονη Kim, να έχει ήδη προσλάβει στυλίστα, ο οποίος θα επιμελούνταν την εμφάνιση της, σύμφωνα με πηγές του περιοδικού Grazia: “Η Kim προσέλαβε για την Νorth δικό της στυλίστα, ο οποίος θα πρέπει να ντύνει την μικρή σύμφωνα με ότι φορέσει η μαμά της”!

Η Kardashian δεν άφησε τις φήμες έτσι, διαψεύδοντας μέσω του εκπροσώπου της το δημοσίευμα: “Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι αλήθεια πως φοράνε τα ίδια ρούχα όταν βγαίνουν έξω, αλλά αυτό οφείλεται στο καλό γούστο της Kim”.

H 2χρονη North West, (το όνομα της οποίας είναι λογοπαίγνιο του επιθέτου και μεταφράζεται ως Βορειοδυτική) έχει κάνει κάποιες πολύ... προχωρημένες στυλιστικές εμφανίσεις για την ηλικία της. Αλλά άμα έχεις για μαμά την Kim, αυτά παθαίνεις...