Η Tyra Banks μας αποδεικνύει τελικά πόσο αδύνατη είναι! (Photos)

Η Tyra Banks βάζει τέλος στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει παχύνει!
Η Tyra Banks μας αποδεικνύει τελικά πόσο αδύνατη είναι! (Photos) - Κεντρική Εικόνα



Μια από τις πιο κομψές εμφανίσεις της έκανε η ιέρεια της μόδας Tyra Banks, κατά την άφιξή της στο πρωινό show της Νέας Υόρκης “Good Morning America.”

H Tyra εμφανίστηκε με ένα στενό μαύρο παντελόνι που τόνιζε τη σιλουέτα της και με ένα εντυπωσιακό λευκό πουκάμισο σε ασύμμετρη γραμμή που άφηνε ελαφρώς ακάλυπτη την κοιλιά της, βάζοντας τέλος στα άσχημα δημοσιεύματα και τις κακοτραβηγμένες φωτογραφίες που την ήθελαν να έχει βάλει πολλά κιλά κατά καιρούς.

Βέβαια αυτός δεν είναι λόγος να πτοείται, αφού μόλις κυκλοφόρησε τη δική της σειρά καλλυντικών για την οποία και δήλωσε στο αμερικάνικο People: “θα βρεις όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να κάνεις το τέλειο Smize!

Τι είναι το Smize; Ουσιαστικά πρόκειται για όρο που έχει καθιερώσει η ίδια η Tyra Banks και σημαίνει smile with your eyes, να γελάς δηλαδή με τα μάτια σου! Αυτή την στιγμή η σειρά περιλαμβάνει εννιά προϊόντα, όμως προς το παρόν τα προϊόντα δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα. Όμως, πάντα υπάρχει και η επιλογή της online αγοράς στο Tyra.com

Αυτές είναι οι παλαιότερες φωτογραφίες που την ήθελαν αρκετά πιο παχιά